Polis på plats efter att bilist blivit beskjuten med luftvapen. Foto: Sacharias Källdén

Bilist vid Roslags Näsby beskjuten

Under fredagsförmiddagen blev en bil beskjuten med något slags luftvapen. En anmälan om skadegörelse har upprättats.

  • Publicerad 16:28, 9 feb 2018

Klockan 11.01 under fredagsförmiddagen fick polisen in en anmälan om att en bilist vid Roslags Näsby på Stationsvägen blivit beskjuten.

– Någon har skjutit på en bil med vad som tros vara ett luftvapen, träffat en ruta och lämnat märken på två ställen samt en spricka i rutan, säger Sven-Erik Olsson på polisens ledningscentral.

En anmälan om skadegörelse togs upp efter att polisen varit på platsen och undersökt bilen. Det är oklart om anmälaren såg någon misstänkt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Föräldrar köar till populära friskolan- redan när barnen föds

Nyheter ”Vet att det är hård konkurrens om platserna” I början av nästa år väntar skolval i alla kommuner i Sverige. I Täby har en del föräldrar redan börjat tänka på valet – flera år innan barnen ens är i skolåldern.fredag 16/11 16:44

Hélène sjunger in julen – i duett med Sissel Kyrkjebø

Nyheter Blev utvald Av 250 anmälda valdes Vallentunabon Hélène Eidsheim Westlund ut. Nu ska hon sjunga duett på en julkonsert i Filadelfiakyrkan.fredag 16/11 15:30