Polis på plats efter att bilist blivit beskjuten med luftvapen. Foto: Sacharias Källdén

Bilist vid Roslags Näsby beskjuten

Under fredagsförmiddagen blev en bil beskjuten med något slags luftvapen. En anmälan om skadegörelse har upprättats.

  • Publicerad 16:28, 9 feb 2018

Klockan 11.01 under fredagsförmiddagen fick polisen in en anmälan om att en bilist vid Roslags Näsby på Stationsvägen blivit beskjuten.

– Någon har skjutit på en bil med vad som tros vara ett luftvapen, träffat en ruta och lämnat märken på två ställen samt en spricka i rutan, säger Sven-Erik Olsson på polisens ledningscentral.

En anmälan om skadegörelse togs upp efter att polisen varit på platsen och undersökt bilen. Det är oklart om anmälaren såg någon misstänkt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Annica Nordgren (C): "Alla har stöttat mig"

Nyheter "Jag gillar att kunna vara spontan och göra saker utefter humör" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Täby. Vi bad politikern själv välja plats. På badmintonplanen träffar vi Centerpartisten Annica Nordgren.fredag 17/8 16:47

Nu satsar Täby på fler väktare

Nyheter "Det har skett en ökning av bostadsinbrott" Nu väljer kommunen att införa fler väktare som ska patrullera i Täby. Detta för att skapa en ökad trygghet menar Johan Algernon (M).fredag 17/8 11:42

Vi är stockholm