Polis på plats efter att bilist blivit beskjuten med luftvapen. Foto: Sacharias Källdén

Bilist vid Roslags Näsby beskjuten

Under fredagsförmiddagen blev en bil beskjuten med något slags luftvapen. En anmälan om skadegörelse har upprättats.

  • Publicerad 16:28, 9 feb 2018

Klockan 11.01 under fredagsförmiddagen fick polisen in en anmälan om att en bilist vid Roslags Näsby på Stationsvägen blivit beskjuten.

– Någon har skjutit på en bil med vad som tros vara ett luftvapen, träffat en ruta och lämnat märken på två ställen samt en spricka i rutan, säger Sven-Erik Olsson på polisens ledningscentral.

En anmälan om skadegörelse togs upp efter att polisen varit på platsen och undersökt bilen. Det är oklart om anmälaren såg någon misstänkt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ett år efter trafikolyckan: "Vill att det kommer ut"

Nyheter Väntar på dom efter rättegång Att sluta cykla var aldrig ett alternativ för Louise Åkerblom efter att hon förra året var med om en allvarlig trafikolycka. Nu väntar domen mot den bilist som är misstänkt att ha förorsakat...onsdag 23/5 15:09

Vi är stockholm