Foto: Wikimedia Commons

Bilister var lite lulliga

De senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 11:20, 7 dec 2018

Bålsta
Torsdag den 6 december
Klockan 0930.
Rattfylleri. På torsdagsmorgonen stoppade polisen en bil på Enköpingsvägen i Bålsta. Föraren, en man i 45-årsåldern, fick göra en blåskontroll som visade att han var onykter. Mannen, som var på genomresa, fick följa med på provtagning.

Bålsta
Torsdag den 6 december
Klockan 05.30.
Rattfylleri. På torsdagsmorgonen stoppade polisen en bil på Åsen i Bålsta. Föraren, en kvinna i 60-årsåldern, fick göra en blåskontroll som visade att hon var onykter.

Myranområdet, Enköping
Lördag den 1 december
Stöld. På lördagen upptäcktes en stöld från en lastbil på Skälbygatan. Någpn har stulit en ledramp, det vill säga extralysen, från framsidan av lastbilen. Fordonet har stått inom ett inhägnat område.

Enköping
Torsdag den 6 december
Skadegörelse. På torsdagen klockan 18.30 hör en boende på Strömgatan en smäll. Det visar sig då att någon har kastat en sten genom en fönsterruta på ett uterum.

Idrottshuset, Enköping
Onsdag den 5 december
Stöld. Någon gång mellan klockan 17 och klockan 21 på onsdagen har någon tagit en cykel som stått parkerad utanför Idrottshuset. Det är en vinröd damcykel av märket Crescent.

Restaurang del av storsatsning

Nyheter Efter månader av hamburgartestning är Ica-bröderna Borgs senaste skapelse klar. Street Food By Borg's finns just innanför dörrarna på ICA Maxi. – Vi vill göra något som vi känner oss stolta över,...söndag 26/5 19:14

Sparkades ned vid järnvägsstationen

Nyheter En man som sparkades ned vid stationen på fredagen kunde lämna ett bra signalement på den misstänkte för dådet.söndag 26/5 18:06