Polisen misstänker rattfylleri. Foto: Sacharias Källdén

Bilolycka i Täby – två personer till sjukhus

Vid två-tiden på natten mellan fredag och lördag slutade en bilfärd i en olycka. Två personer misstänks för bland annat rattfylleri.

  • Publicerad 07:48, 16 apr 2018

Klockan 02.01 på lördagsmorgonen skedde en singelolycka på Jarlabankesväg, i höjd med Österbylevägen.

– Det är en bil som kört av vägen, säger Eva Nilsson, informatör på polisens ledningscentral.

– Bilen har tydligen åkt in i någon form av elskåp, för Täby kommun är meddelade.

Enligt ett vittne ska bilen ha varit väldigt kvaddad.

"Tagit blodprov"

Två personer ska ha färdats i olycksbilen. Båda två fördes till sjukhus med ambulans. Där fick de sedan påhälsning av polisen.

– Man varit uppe på sjukhuset och pratat med de här två och tagit blodprov på dem, för misstänkt rattfylleri. Det går inte att klargöra vem som kört, säger Eva Nilsson.

Polisen skriver en anmälan på grov vårdslöshet i trafik och rattfylleri.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Täbybor efter bilbränderna

Nyheter "Har tänkt att det inte ska kunna hända här" Bilbränder två nätter i rad, det är något som sticker ut enligt polisen i Täby. Kommunen har varit förskonad från just bilbränder – och nu oroas en del Täbybor av utvecklingen.torsdag 18/10 16:33

Flera mobiler och Ipads stulna på skola

Nyheter "Man söker just efter vittnen" Under dagen ska flera elever ha blivit av med sin mobiler och Ipads. Polis är på skolan just nu och pratar med vittnen.torsdag 18/10 15:07