En olycka på Tranebergsbron skapar köer på eftermiddagen. Foto: Karoline Montero Araya

Bilolycka på Tranebergsbron – tvärstopp i trafiken

En kollision mellan två bilar skapar långa köer i trafiken i Bromma.

  • Publicerad 16:08, 10 aug 2017

Strax efter halv fyra på torsdagseftermiddagen kolliderade två bilar på Tranebergsbron. Olyckan gör att båda filerna i riktning in mot city är avstängda.

– Det är ett av fordonen som inte går att köra, så man väntar på bärgare. Så snart den kommit fram bör man kunna släppa på, säger Eva Nilsson på polisens regionledningscentral och fortsätter:

– Det är tydligen väldigt långa köer, jag har hört att det är tvärstopp bort mot Brommaplan.

Enligt uppgifter från patrullen på plats ska ingen ha skadats allvarligt.

– Det verkar endast vara plåtskador, personerna är chockade men inte skadade, enligt patrulle på plats just nu, säger Eva Nilsson.

Strax efter fyra började trafiken rulla igen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Karin Ernlund (C): "Stoppa varje onödig regel för byggande"

C-toppen i stor intervju inför Stockholmsvalet Inför valet träffar vi alla förstanamn i partierna som vill vinna makten i Stockholm. Det här är Karin Ernlunds och Centerpartiets främsta mål efter valet.lördag 21/7 9:05

Här är parkerna där du får dricka alkohol

LISTA: Se vad som gäller för Stockholms alla parker 2018 I vissa parker i Stockholm är det helt okej att öppna bubblet eller ölen till picknickhänget, i andra råder strikt alkoholförbud. Här ser du vad som gäller för "din" park.fredag 20/7 14:43