Foto: Wikimedia Commons

Bilstöld och kopparstöld

En bilstöld och en kopparstöld finns bland de senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 11:05, 28 sep 2018

Korsängen, Enköping
Torsdag 27 september
Klockan 08.00
Stöld. Vid 08-tiden på morgonen upptäcks det att en bil blivit stulen på Korsängen. Klockan 13 ser ett vittne bilen i Fanna och följer efter den till järnvägsstationen där föraren parkerar. Polisen griper och anhåller sedan den misstänkte tjuven, en man i 25-årsåldern, hemmahörande i Enköping. Bilägaren har upptäckt att en nyckel till har tagits från ett olåst garage.

Grillby
Torsdag 27 september
Klockan 10.30
Trafikolycka. Vid 10.30-tiden på torsdagen körde en motorcyklist omkull i Grillby. Enligt ett vittne ska en misslyckad omkörning ha orsakat olyckan. Föraren fick åka med ambulans till Akademiska sjukhuset i Uppsala för vård. Det finns ingen misstanke om brott i sammanhanget.

Östra Järnvägsgatan, Enköping
Torsdag 27 september
Stöld. På torsdagen upptäckte elbolaget att det inte gick att mäta strömmen i en industrilokal på Östra Järnvägsgatan. Ingen verksamhet bedrivs i lokalen och någon har därför passat på att klippa av alla elkablar för att stjäla kopparen.

Skokloster
Torsdag 27 september
Klockan 13.00
Rattfylleri. På torsdagen stoppade polisen en bil på Slottsskogsleden i Skokloster. Föraren, en man i 35-årsåldern, fick göra en blåskontroll som visade att han var onykter. Mannen fick följa med på ytterligare provtagning.

Häggeby
Fredag 21 september till lördag 22 september
Stöld. Någon gång mellan den 21 och 22 september har det skett en stöld ur en lokal i Häggeby. Någon har tagit sig in genom att klippa upp ett stängsel och pumpat ut två kubikmeter diesel samt dessutom tagit med sig svetsutrustning. Polisen har ingen misstänkt för brottet.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Återsken tillbaka med USA-tema

Nyheter Pop, rap, country och boogie woogie. Bredare än någonsin när showgruppen Återsken tar sig an ”Amazing America”. – Jag tycker att vi har lyckats, säger Marcus Dannvik som i vår arrangerar sin 27...fredag 15/2 8:34