Foto: Mostphotos

BLÅLJUS: Attackerade anställda på Elgiganten

Inbrott, drograttfyllerier, ni vet, det vanliga, skedde även under måndagen i Enköping. Den attack som drabbade anställda på Elgiganten i Romberga hör dock inte till vanligheterna.

  • Publicerad 10:51, 19 feb 2019

Måndag morgon, Hamnmagasinet

Inbrott. Larmet gick vid fyratiden. Någon hade tagit sig in i restaurangen i Hamnmagasinet genom en dörr på övervåningen. Vad, om något, som stulits är inte fastställt.

Måndag morgon, Pendlarparkeringen

Inbrott i bil. Genom att krossa båda framdörrarnas fönster (oklart varför båda) har okända gärningsmän tagit sig in i en bil som stod parkerad på pendlarparkeringen vid Bangårdsgatan. De har också öppnat motorhuv och brutit sig in i bagageutrymmet. En bilstereo och en baslåda har stulits.

Måndag 13.30, Örsundsbro

Drograttfylleri. En manlig Örsundsbrobo i 40-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan hans bil stoppats på Enköpingsvägen.

Måndag 16-tiden, Elgiganten

Vållande till kroppsskada med mera. En man blev aggressiv och utåtagerande på Elgiganten under måndagens eftermiddag. Han slog sönder inredning och attackerade två ur personalen. Då polis kom till platsen hade han lugnat ner sig och fördes därifrån för vård. Mannen är i 35-årsåldern, han bor inte i Enköping.

Natten mellan måndag och tisdag, Enavallens parkering

Inbrott i mopedbil. Mellan kl 22 och 00.30 slet någon sönder ett handtag på en mopedbil, en Ligier, Ur mopedbilen stals en bilstereo och en väska med träningskläder.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Skolparks-tåget vandaliserat – "Det är bedrövligt"

Nyheter En del av tåget, i lekparken i Skolparken, förstördes under natten. Någon har tänt eld på loket. – Det är bedrövligt, säger Peter Rönnqvist, driftplanerare på Enköpings kommun.måndag 25/3 16:51

Viktor drömmer om att slå internationellt

Nyheter Viktor Blomdahl är en ung filmfotograf i Enköping. Idag jobbar han för stora musikartister och företag i Sverige, men framtiden drömmer han om att ta klivet utomlands. ”Konsten att skapa något från...måndag 25/3 14:01