Foto: Mostphotos

Blåljus: Bensinsmitning (igen), bil-sabb, misshandel

Ännu en kall fredagkväll betydde ännu en relativt lugn helg för polisen. Men bensinstöld, misshandel i bostad och olika brott med bilar inblandade noterades. Inga vanliga utomhusbrott, tacka kylan för det.

  • Publicerad 08:52, 17 mar 2018

Fredag 17:40

OK Gesällgatan, Enköping

Bensinsmitning. En man tankade bensin för 800 kr på OKQ8 och for iväg utan att betala i en mörkblå Volvo V70.

Den anställde hade ögonkontakt med den misstänkte flera gånger, men sedan mannen tankat åkte han helt oberörd iväg i alla fall.

Film finns sparad.

Fredag 19.00

Frösthult, Enköping

Misshandel. En kvinna i medelåldern har blivit misshandlad i Frösthult. Den misstänkte är en man i samma ålder. De bor på olika adresser.

Mannen misstänks ha utsatt kvinnan för misshandel genom att slita tag i hennes hår och ha slagit henne i ansiktet.

Fredag dagtid

Parkeringen ICA Maxi

Smitning parkeringsskada. En man som under fredagen haft sin bil parkerad på parkeringen vid ICA Maxi i Enköping har anmält att en framlykta har spräckts under tiden bilen varit parkerad.

Torsdag natt- Fredag dag

Fjärdhundra

Skadegörelse på personbil. Då en person under fredagen kom till sin personbil hade en okänd person skurit sönder alla fyra däcken på bilen.

Fredag

OK, Gesällgatan

Stöld i butik. Bensinmackar har kameror. Därför har polisen fått en mycket bra film på den man som plockade varor i OK-butiken, stoppade på sig och gick utan att betala. Även mannens bil med registreringsnummer finns på filmen.

Kl 1600

MC Donalds, Enköping

Stöld av plånbok. En kvinna född 1979 blev på ett för henne okänt sätt av med sin plånbok under ett besök på McDonald's i Enköping.

Hoin hade den då hon handlade, men då hon skulle lämna restaurangen hade hon den inte kvar och den var inte inlämnad till personalen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19