Foto: Bengt Johansson

Blåljus: Bilstöld och narkotikabrott

  • Publicerad 10:22, 28 jun 2018

Tisdag 26/6, eftermiddag

Apoteket Hjärtat, Enköping

Stöld. En man märker att två andra i butiken är väldigt närgångna honom och upptäcker sedan att hans plånbok är borta. De två närgångna gärningspersonerna ses även springa ut ur butiken i samband med detta. Händelsen utreds som stöld.

Tisdag 26/6, 14:00

Stockholmsvägen, Bålsta

Narkotikainnehav. En man i 30-årsåldern, ej hemmahörande i kommunen, stoppas. Polis påträffar en kniv och en mängd narkotika på mannen som nu är misstänkt för narkotikainnehav samt brott mot knivlagen.

Måndag 25/6

Westerlundska gymnasiet, Enköping

Bilstöld. En anmälan kommer in om en stulen bil. Målsägande har parkerat bilen, en Volvo V70, på parkeringen vid Westerlundska gymnasiet under tisdagen den 19 juni. När han senare kom tillbaka till parkeringen följande måndag så var bilen borta.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19