Foto: Mostphotos

Blåljus: BMW-stölder fortsätter / Bilbrand i Fanna

Stölderna ur BMW-bilar har varit många och de fortsätter ske. Bilbränder i Enköping är heller inte ovanliga, men den här gången var det i ett område där det inte brunnit förut.

  • Publicerad 08:19, 27 jan 2020

Natten mellan lördag och söndag 

Ekenkällsgatan/Hejaregatan

Skadegörelse genom bilbrand. En personbil har antänts av en okänd gärningsman. Två personbilar som stod i anslutning till den antända bilen har också brandskadats.

Fredag - söndag

Vildrosvägen, Örsundsbro

Stöld från motordrivet fordon.

Stölderna ur BMW-bilar fortsätter. Någon gång från fredag till söndag dagtid har någon tagit sig in i en BMW i Örsundsbro och stulit ratt och mittkonsol.

Bilägaren låste bilen då han parkerade den och den var fortfarande låst då han kom till den på söndagen. Det finns inga brytmärken på bilen. 

Lördag - söndag

Eningbölevägen, Örsundsbro

Stöld från motordrivet fordon.

Genom att slå sönder en sidoruta har gärningsmän tagit sig in i en BMW och stulit ratt och airbag.

”Rätt mycket bröd”

Nyheter I snart tjugo år har Anders och Måns levererat faktabaserad humor. Nu har deras podd ”Så funkar det” blivit en turnérande scenföreställning. Under året gör den ett stopp i Enköping. Vi fick en...fredag 28/2 9:19

Pepparsprejades i Grillby efter stök vid bilar

Nyheter Onsdag 03.58 Ugglevägen, Grillby Försök till misshandel. När två män sågs stöka runt bland parkerade bilar konfronterades de av en man som frågade vad de sysslade med. Den ene av de två besökarna...onsdag 26/2 10:34