Foto: Mostphotos

Blåljus: Brott i bil, mot bil och ett bedrägeri

Lönehelg, men trots det relativt lugnt i Enköping hittills. Törs man hoppas att det blir så även under valborgsmässohelgen?

  • Publicerad 08:54, 29 apr 2018

Lördag 23:57

Eriksgatan Enköping

Drogbrott. När någon misstänks för brott efter att en bil stoppats är det inte alltid föraren. Det kan vara en passagerare också. Som när polis stoppade en bil på Eriksgatan i Enköping strax innan lördagen skulle övergå i söndag.

Föraren var ren, men en Enköpingsbo i 20-årsåldern som var passagerare blev misstänkt för narkotikabrott och hans snabbtest var positivt.

Lördag 19:50

Sandbrogatan

Skadegörelse. En personbil som stod parkerad på Sandbrogatan har utsatts för skadegörelse. Rutorna till bilen är krossade

Under Måndag-Fredag

Enköping

Bedrägeri.En person i Enköpijng har råkat ut för bedrägeri. Okända har dragit pengar från målsägarens konto under veckan. Företag har dragit pengar från kontot vid sex tillfällen, företag som Enköpingsbon aldrig har haft att göra med.

Fredag 22:35

Vagnsgatan Enköping

Drogbrott mm. En bilförare född 1990 (som inte bor i Enköping) är misstänkt för grov olovlig körning, narkotikabrott, drograttfylleri. Detta sedan polis gjort rutinkontroll och stoppat personbilen han körde.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.