Foto: Mostphotos

Blåljus: Brott i bil, mot bil och ett bedrägeri

Lönehelg, men trots det relativt lugnt i Enköping hittills. Törs man hoppas att det blir så även under valborgsmässohelgen?

  • Publicerad 08:54, 29 apr 2018

Lördag 23:57

Eriksgatan Enköping

Drogbrott. När någon misstänks för brott efter att en bil stoppats är det inte alltid föraren. Det kan vara en passagerare också. Som när polis stoppade en bil på Eriksgatan i Enköping strax innan lördagen skulle övergå i söndag.

Föraren var ren, men en Enköpingsbo i 20-årsåldern som var passagerare blev misstänkt för narkotikabrott och hans snabbtest var positivt.

Lördag 19:50

Sandbrogatan

Skadegörelse. En personbil som stod parkerad på Sandbrogatan har utsatts för skadegörelse. Rutorna till bilen är krossade

Under Måndag-Fredag

Enköping

Bedrägeri.En person i Enköpijng har råkat ut för bedrägeri. Okända har dragit pengar från målsägarens konto under veckan. Företag har dragit pengar från kontot vid sex tillfällen, företag som Enköpingsbon aldrig har haft att göra med.

Fredag 22:35

Vagnsgatan Enköping

Drogbrott mm. En bilförare född 1990 (som inte bor i Enköping) är misstänkt för grov olovlig körning, narkotikabrott, drograttfylleri. Detta sedan polis gjort rutinkontroll och stoppat personbilen han körde.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Grannslagsmål slutade med ambulansfärd

Nyheter Två grannar i kommunens västra delar började bråka på onsdagskvällen. En man och en kvinna har anmält varandra för misshandel.torsdag 17/1 11:24

Experten tipsar – så håller du värmen

Nyheter Kylan är här! Såhär klär du dig bäst för att hålla värmen, enligt generalmajor Karl Engelbrektsson.torsdag 17/1 10:31