Foto: Mostphotos

Blåljus: Cykelstölder och drogbrott

Cykelstölderna är många i Enköping. Men cykeltjuvar och de som befattar sig med stulna cyklar åker fast ibland. Just det hände när fredagskvällen närmade sig midnatt.

  • Publicerad 10:42, 5 okt 2019

Fredag ca 2300

Västerviksgatan

Häleri. Alla dessa cykelstölder... En man i 20-årsåldern är sedan fredagskvällen misstänkt för häleri sedan han haft två cyklar som misstänks vara stulna. En damcykel och en mountainbike togs i beslag för vidare utredningsåtgärder.

Gångna veckan (anmält fredag)

Järnvägsstationen

Stöld av cykel. En cykel som var parkerad vid järnvägsstationen i Enköping har stulits. Det är en Aspenäs, Svedala, damcykel, Rosa, 7-växlad,

Fredag 20:50

Drömparken

Drogbrott. Då polisens narkotikagrupp stoppade och kontrollerade en man i 20-årsåldern blev han misstänkt för narkotikabrott, brukande och narkotikabrott innehav eftersom misstänkt narkotiskt preparat hittades på mannen.

Lördag ca 02:30

Stora Torget

Drogbrott. En man i 25-årsåldern som kontrollerades på Stora Torget i Enköping blev misstänkt för narkotikabrott brukande och narkotikabrott innehav.

Gångna veckan (anmält fredag)

Lärargatan (Grillby)

Stöld. Någon har stulit en laddkabel till personbil.

Lastbil med öl välte

Nyheter Tidigt på tisdagens morgon välte en lastbil vid Simtuna kyrka. Den var lastad med öl.tisdag 12/11 9:55

Blåljus i helgen: Vådaskott vid vildsvinsjakt

Nyheter En jägare i 50-årsåldern fördes i lördags kväll till sjukhus sedan han träffats av ett vådaskott. Dessutom: däckstölder på Fårticksgatan, lägenhetsbrand och rattfylleri vid Coop.måndag 11/11 10:46