Foto: Mostphotos

Blåljus: Cykelstölder och drogbrott

Cykelstölderna är många i Enköping. Men cykeltjuvar och de som befattar sig med stulna cyklar åker fast ibland. Just det hände när fredagskvällen närmade sig midnatt.

  • Publicerad 10:42, 5 okt 2019

Fredag ca 2300

Västerviksgatan

Häleri. Alla dessa cykelstölder... En man i 20-årsåldern är sedan fredagskvällen misstänkt för häleri sedan han haft två cyklar som misstänks vara stulna. En damcykel och en mountainbike togs i beslag för vidare utredningsåtgärder.

Gångna veckan (anmält fredag)

Järnvägsstationen

Stöld av cykel. En cykel som var parkerad vid järnvägsstationen i Enköping har stulits. Det är en Aspenäs, Svedala, damcykel, Rosa, 7-växlad,

Fredag 20:50

Drömparken

Drogbrott. Då polisens narkotikagrupp stoppade och kontrollerade en man i 20-årsåldern blev han misstänkt för narkotikabrott, brukande och narkotikabrott innehav eftersom misstänkt narkotiskt preparat hittades på mannen.

Lördag ca 02:30

Stora Torget

Drogbrott. En man i 25-årsåldern som kontrollerades på Stora Torget i Enköping blev misstänkt för narkotikabrott brukande och narkotikabrott innehav.

Gångna veckan (anmält fredag)

Lärargatan (Grillby)

Stöld. Någon har stulit en laddkabel till personbil.

Blåljus: Personrån och inbrottsplaner

Nyheter De var minst tolv unga som ställde sig i ring runt mannen som just klivit av bussen. Han tvingades lämna ifrån sig plånbok och mobiltelefon.torsdag 21/11 9:39

Blåljus: Misshandel och inbrott

Nyheter En person är omhändertagen efter en misshandel i Enköping under natten till lördagen.lördag 16/11 11:33