Foto: Mostphotos

Blåljus: Cykeltjuvar, droger och stöld från lastbil

Håll koll på era cyklar. Nu stjäls de i mängd. Bland övrigt blåljus finns drogrelaterade brott - samt en fräck stöld ur en lastbil.

  • Publicerad 13:43, 2 jun 2018

Olika ställen, Enköping

Torsdagsdygnet

Stöld.

I slutet av förra veckan var cykeltjuvar aktiva i Enköping.

Torsdag dag stals två cyklar (svart herrcykel Yosmite, svart damcykel Cresent) från baksidan av Westerlundska gymnasiet.

Torsdag dag stals en cykel( vit damcykel Aspenäs) utanför Korsängsskolan.

Torsdag dag stals två cyklar (svart damcykel Bellevue, svart damcykel Cresent) utanför resecentrum i Enköping

Lördag 02:55

Tullgatan Enköping

Grovt rattfylleri. En man i 30-årsåldern greps och anhölls, misstänkt för grovt rattfylleri under natten mot lördag. Misstankarna uppstod sedan polis stoppat och kontrollerat föraren av en personbil på Tullgatan.

Fredag ca 2000

Tallbacksvägen Enköping

Drograttfylleri, Narkotikabrott, Innehav av narkotika, Brott mot knivlagen.

En man född 1979 är misstänkt för ett flertal brott. I den lätta lastbil han körde hittades något som tros vara kokainm, eller i alla fall något narkotiskt preparat. Han var också positiv på det snabbtest på narkotikabruk som gjordes. Mannen, som inte bor i kommunen, släpptes efter förhör.

Fredag 23:30

Linbanegatan Enköping

Narkotikabrott. En Enköpingsbo i 30-årsåldern är misstänkt för narkotikabrott sedan det snabbtest han tagit givit positivt utslag. Han släpptes efter förhör

Lördag 00:28

Dr Westerlunds gata

Drograttfylleri, narkotikabrott. En manlig bilförare i 30-årsåldern, som inte bor i Enköpings kommun, är misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott sedan han strax efter midnatt under natten till lördag stoppats och kontrollerats av polis.

Torsdag-Fredag

Annelundsgatan

Stöld. En lastbilschaufför parkerade sin bil vid Annelundsgatan under natten mot fredag.När han skulle leverera varor till Coops centrallager i Bro upptäcktes att två pallar med gods hade stulits från lastbilen utan att föraren märkt något.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Konferenshotell får ny expansiv ägare

Nyheter Lyckorna, som i dag driver mötesplatserna Haga Slott i Enköping och Schenströmska Herrgården i Surahammar, expanderar och adderar Fagerudd Konferens till verksamheten.tisdag 13/11 15:46

Fler däck dumpade i skogen

Nyheter Utreds som miljöbrott.tisdag 13/11 14:42