Drograttfylla. Fyra personer i en personbil stannades på Linbanegatan under onsdagen misstänkta för narkotikabrott. Foto: Bengt Johansson

Blåljus: Dieselstöld och drograttfylla

Nationaldagsdygnet bjöd på två drograttfyllor och en större dieselstöld.

  • Publicerad 09:36, 7 jun 2018

Onsdag ca 10:40

En personbil stoppades på Stockhomsvägen i Bålsta under nationaldagen. Föraren hade inte körkort och misstänktes vara drogpåverkad. Personen är nu misstänkt för ringa narkotikabrott för eget bruk, drograttfylla samt grov olovlig körning.

Onsdag ca 19:40

En personbil med fyra personer blev stoppad av polisen på Linbanegatan i Enköping under onsdagskvällen. Kvinnan, född -76, som körde bilen misstänkts för narkotikainnehav och drograttfylleri. De övriga i bilen var tre män födda -92, -83 och -88 som nu också är misstänkta för bruk och innehav av narkotika, däribland hasch och amfetamin.

Natten mellan tisdag och onsdag

1700 liter diesel stals ur en tank på en gård i Veckholm. Tjuvarna kom även över en motorsåg under stölden.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Örsundsbrobo får fängelse för smuggling

Nyheter En man i 25-årsåldern, boende i Örsundsbro, döms till tre års fängelse för narkotikasmuggling. Saken gäller två paket amfetamin som har skickats till mannen.måndag 19/11 16:25