Foto: Mostphotos

BLÅLJUS: Droger, droger och så lite mer droger

Måndagens noteringar hos polisen är alla fyra från Enköpings ytterkanter. Två i Örsundsbro, en i Ekolskrog och en på Märsön.

  • Publicerad 21:43, 6 jan 2020

Måndag kväll

Ekolskrog

Drogbrott. Då en personbil stoppades och kontrollerades av polis vid Ekolskrog på måndagskvällen blev föraren, en man i 40-årsåldern misstänkt för narkotikabrott innehav, drograttfylleri, narkotikabrott bruk samt grov olovlig körning. Polis beslagtog misstänkt hasch och amfetamin.

Måndag ca kl 13:50

Enköpingsvägen i Örsundsbro

Drogbrott. En man i 30-årsåldern är misstänkt för narkotikabrott innehav och narkotikabrott bruk. Polispatrullen som kontrollerade mannen gjorde även beslag av utrustning som används vid hantering av narkotika.

Samtidigt kontrollerades en man i 25-årsåldern som blev misstänkt för narkotikabrott bruk.

Måndag ca 10:56

Märsön, Enköpings-näs.

Drogbrott. En kvinnlig bilförare i 30-årsåldern fick lämna ifrån sig bilnycklarna sedan hon blivit misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott bruk samt grov olovlig körning, Bilen fick körförbud.

Flyktingfoton förevisas på bibliotek och filialer

Nyheter Utställningen ”Jag kom ensam” visas på tre bibliotek i Enköpings kommun samtidigt från den 25 januari till den 16 februari.måndag 20/1 15:34

Föreställning till minne av Förintelsen

Nyheter Den 27 januari är det Förintelsens minnesdag. Det uppmärksammas med ett kulturevenemang på Enköpings bibliotek.måndag 20/1 13:40