Foto: Mostphotos

BLÅLJUS: Droger, droger och så lite mer droger

Måndagens noteringar hos polisen är alla fyra från Enköpings ytterkanter. Två i Örsundsbro, en i Ekolskrog och en på Märsön.

  • Publicerad 21:43, 6 jan 2020

Måndag kväll

Ekolskrog

Drogbrott. Då en personbil stoppades och kontrollerades av polis vid Ekolskrog på måndagskvällen blev föraren, en man i 40-årsåldern misstänkt för narkotikabrott innehav, drograttfylleri, narkotikabrott bruk samt grov olovlig körning. Polis beslagtog misstänkt hasch och amfetamin.

Måndag ca kl 13:50

Enköpingsvägen i Örsundsbro

Drogbrott. En man i 30-årsåldern är misstänkt för narkotikabrott innehav och narkotikabrott bruk. Polispatrullen som kontrollerade mannen gjorde även beslag av utrustning som används vid hantering av narkotika.

Samtidigt kontrollerades en man i 25-årsåldern som blev misstänkt för narkotikabrott bruk.

Måndag ca 10:56

Märsön, Enköpings-näs.

Drogbrott. En kvinnlig bilförare i 30-årsåldern fick lämna ifrån sig bilnycklarna sedan hon blivit misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott bruk samt grov olovlig körning, Bilen fick körförbud.

Det strömmar ljuv musik ur Bringelands lada

Nyheter En lada i Västra Vällinge utanför Enköping har blivit ett ljus i en annars nattsvart konsertbransch. Sedan några månader tillbaka har Cultureaid strömmat livekonserter via sin facebook-sida med...torsdag 4/6 7:44

Blåljusnyheter: Kvinna biten av hund under stadspromenad

Nyheter När två kvinnor var på promenad i Enköping blev den yngre av dem biten i handen av en för dem okänd hund, vars ägare stod intill. Dessutom har onyktra kört bil – till och med lastbil! – och utemöbler...onsdag 3/6 9:53