Foto: Mostphotos

Blåljus: Droger, glasögon och en släpkärra som blev kvar.

Under natten till söndag blev en man i 30-årsåldern i Skokloster misstänkt för en rad drogrelaterade brott. Vad som hände då ett par glasögon bröts sönder i centrala Bålsta återstår att utreda.

  • Publicerad 10:03, 6 okt 2019

Söndag ca 00:14

Slottskogsleden Skokloster

Drogbrott. En manlig bilförare i 30-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott brukande samt innehav av narkotika. Han stoppades och vid visitation av honom påträffades misstänkt narkotiskt preparat. Även i bilen hittades misstänkt narkotiskt preparat.

Föraren var positiv på snabbtest. Han fick lämna ifrån sig körkort och bilnycklar.

Lördag 01:30

Centrumstråket

Skadegörelse alternativt ofredande. Vid ett intermezzo i centrala Bålsta tog enligt anmälan en kvinna i 30-årsåldern en annan persons glasögon och bröt sönder dessa. Glasögonen var värda ca 8000 kr. Kvinnan omhändertogs av polispatrull, och vidare utredning följer.

Under veckan (anmäls lördag)

Långlötsvägen, Skokloster

Försök till stöld. Okända har försökt att bryta upp en släpvagn som står på målsägarens tomt. Inget har stulits, men det finns skador på släpvagnens låsanordning.

Håll i mobiltelefonerna!

En våg av mobiltelefonstölder tycks gå genom området. Under måndagen skedde tre liknande fall. – Vi undersöker möjligheten att stölderna kan ha ett samband, säger Åsa Bergfors på polisen.tisdag 2/6 10:23

De öppnar – mitt i krisen

"Bålstaborna verkar må rätt bra" Två veckor innan coronakrisen skrev de på hyresavtalet. Nu öppnar bröderna C-H och CG Forsbeck sitt nya burgarställe i Håbo.måndag 1/6 15:41

Sport

    Senaste numret

    Bålstabladet
    Stockholm Direkt