Foto: Mostphotos

Blåljus: Droger och misshandel - dessutom en stöld på Westerlundska

Så vad händer en skärtorsdag i Enköping? År 2018: Drogbrott på Bangårdsgatan, misshandel på Mästergatan och stöld på Westerlundska gymnasiet.

  • Publicerad 09:46, 30 mar 2018

Torsdag 1830

Bangårdsgatan

Drogbrott. När polisens narkotikagrupp mötte en bil som väckte deras intresse vände de och följde efter. En påse kastades ut från bilen, när den senare kontrollerades visade den sig innehålla ett pulver som sannolikt är kokain.

Bilen stoppades och personerna i den kontrollerades. Föraren, en man född 1990, misstänks för drograttfylleri och andra narkotikabrott. Även en 30-årig passagerare är misstänkt för drogbrott.

Torsdag ca 2050

Mästergatan/Enköping

Misshandel.

När en 50-årig man kom ut från en byggnad möttes han av två män som misshandlade honom med slag och därefter lämnade platsen i bil.

Torsdag 0900

Parkeringen vid Ekolskrog

Grov stöld från lastbil. Fem pallar gods stals under natten mellan onsdag och torsdag från en latbil som parkerats för natten vid Ekolskrog. Tjuvarna hade skurit sönder kapellet för att komma åt lasten. Värdet på godset är ännu inte fastställt.

Torsdag eftermiddag

Westerlundska gymnasiet

Stöld. En elev på Westerlundska gymnasiet blev på torsdagen av med elektronik, kontanter och busskort ur sitt elevskåp sedan någon brutit bort hänglåset på skåpet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19