Foto: Mostphotos

Blåljus fredag: Slog sönder bil med slagträ

Med ett basebollträ gick mannen till attack mot en bil på Toras väg i Bålsta. Han greps och anhölls. Utöver det har det varit en lugn fredag i Bålsta.

  • Publicerad 11:05, 4 maj 2019

Fredag ca 0930

Toras väg

Skadegörelse med mera.

En man sitter anhållen misstänkt för skadegörelse, överträdelse av kontaktförbud samt narkotikabrott.

Patruller ryckte i hast ut till Toras väg i Bålsta på fredagens förmiddag med anledning av att vittnen såg mannen slå sönder en bil samt fönster med ett baseballträ.

De grep mannen på plats. Han anhölls och sitter på lördagens förmiddag fortfarande anhållen i Uppsala.

Ullevivägen Bålsta

Stöld från motorfordon

Okända har tagit sig in i bilen genom att bryta sönder en ruta. Från bilen har tagits stereo, laddare, verktyg med mera. Anmälan inkom på fredagskvällen.

Kalmarleden Bålsta

Stöld av släpfordon

Okända har tillgripit ett släpfordon med en 400 liters dieseltank på. Det är en Rekotrailer ff 3905, Dieseltank grön med företagets logga på. Värde mer än 10 000 kr. Oklart när brottet inträffat , anmälan inkom fredag kl 13:09.

Kraftleden Bålsta

Fredag kl 23:32

Drogbrott.

En personbil stoppades och föraren kontrollerades av polis sent på fredagskvällen. Föraren, en man i 20-årsåldern som inte bor i Håbo, är misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott.

Helgens blåljus - plus en butiksstöld

Föräldrar kan vara bra att ha ibland. Fråga den ungdom som blev av med mopeden – men vars förälder både hittade mopeden och hade kurage att konfrontera de två ungdomar som försökte släpa i väg den.söndag 26/5 18:27

Brandförsvaret öppnar sin station

Söndagen den 2 juni håller brandstationen i Bro öppet hus. Välkommen att kika på deras fordon, prova på att släcka eld och smaka en korv.lördag 25/5 9:00

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt