Foto: Mostphotos

Blåljus Håbo: Däckstöld av det större slaget samt rattfylleri

En stor mängd däck och fälgar har stulits från ett företag på Arosvägen, mellan Kalmarvägen och Kalmarleden. Det stulna beräknas vara värt 250.000 kronor.

  • Publicerad 13:54, 22 jun 2019

Onsdag-torsdag

Arosvägen, Bålsta

Hjulstöld. Däck och fälgar till Volvo och Renault har stulits i stor mängd från ett företag. Det stulna har bedömts vara värt omkring en kvarts miljon kronor.

Okända gärningsmän har brutit upp staket och väl inne på området lyckats ta sig in i låsta containrar där däck och fälgar förvarades.

Fredag ca 23:35

Skoklostervägen Häggeby

Grovt rattfylleri. En man i 65-årsåldern, ej hemmahörande i kommunen, är misstänkt för grovt rattfylleri sedan han kontrollerats av polis då han framförde en personbil. Polispatrullen omhändertog förarens körkort och bilnyckar.

Fredag ca 13:34

Skoklostervägen Häggeby

Rattfylleri. En man i 60-årsåldern, ej hemmahörande i kommunen, är misstänkt för rattfylleri sedan han kontrollerats av polis då han framförde en personbil.

Lokal upphandling – så ska Håbo bli bäst

I Håbo är det sällan lokala företag lyckas vinna uppdraget när kommunen gör en offentlig upphandling. Det ska det bli ändring på. – Inom fem år ska vi vara bäst i Sverige, säger Malin Bergman...fredag 5/7 9:47

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt