Foto: Mostphotos

Blåljus i helgen: Två bilstölder

Två bilar har anmälts stulna i Enköping i helgen.Den ena på Tistelgatan, den andra på Långgatan.

  • Publicerad 11:28, 4 nov 2019

De två bilarna stals under natten mellan lördag och söndag, men har annars sannolikt ingen koppling.

Bilen på Tistelgatan stod låst utanför en villa medan bilen på Långgatan skulle hämtas efter reparation.

Båda bilarna är efterlysta.

Så ser du dessa två bilar, kontakta polisen 114 14:
Gul Honda med regnummer TKZ055.
Mörkblå Maxda 323 JYN185.

Fredag 23.40

Riksväg 55, Litslena

Drograttfylleri. En man i 45-årsåldern, ej hemmahörande i Enköping, fick lämna ifrån sig både körkort och bilnycklar sedan han stoppats i närheten av Litslenarondellen sent på fredagskvällen. Han blåste positivt i sållningsinstrumentet för rattfylleri (alkohol) och var positiv på snabbtest för narkotika. Han fick också lämna blodprov.

Okänd tidpunkt (anmält torsdag)

Koffsan Marina

Stöld från båt. En båtägare har blivit av med elektronikutrustning som klippts bort från båten. På grund av detta kan inte båten startas, men exakt uppgift om vad som stulits finns inte.

Natt mellan torsdag och fredag

Annelund

Dieselstöld. 150 liter diesel (värde c:a 2.200 kronor) stals ur tanken på en lastbil parkerad på Baltzar von Platens gata under natten mellan torsdag och fredag.

Blåljus i helgen: Vådaskott vid vildsvinsjakt

Nyheter En jägare i 50-årsåldern fördes i lördags kväll till sjukhus sedan han träffats av ett vådaskott. Dessutom: däckstölder på Fårticksgatan, lägenhetsbrand och rattfylleri vid Coop.måndag 11/11 10:46

Hur hamnade brassarna i Fanna?

Nyheter Succésäsongen. Spektakulär trupp ger frågetecken. Det var glädjescener på Fanna IP för en månad sedan när Fanna BK:s herrlag vann premiärsäsongen i Division 3 Norra Svealand. Men succésäsongen har också omgärdats av rykten. – Vi visste redan inför...fredag 8/11 13:27