Foto: Mostphotos

Blåljus: Inatt slog Gps-tjuvarna till igen

Gps-tjuvarna slog till igen under natten. Den här gången fick de med sig utrustning för en halv miljon kronor från en verkstadslokal i Torstuna.

  • Publicerad 10:04, 29 jan 2020

Igår rapporterade vi om att gps-utrustning och bildskärmar tillgreps ur två traktorer och en skördetröska på Bäddarö Gård utanför Enköping. Utrustning till ett värde av 300 000 kronor.

Inatt slog tjuvarna till igen, men den här gången mot en verkstadslokal i Torstuna. Den här gången fick gärningspersonerna med sig gps-utrustning, verktygslådor och elverktyg till ett värde av en halv miljon kronor.

Förövarna ska ha tagit sig in i verkstaden genom att bryta upp en dörr. Inbrottet ska ha skett någon gång mellan klockan 00.00 och 02.00 natten till onsdag.

En teknisk undersökning kommer att göras under dagen.

– Vi är jätteintresserade av att veta om någon sett något fordon i området under natten, säger Jonas Rickeborn, operativ koordinator hos Enköpingspolisen.

Polisen misstänker att gärningspersonerna tillhör en internationell inbrottsliga.

”Rätt mycket bröd”

Nyheter I snart tjugo år har Anders och Måns levererat faktabaserad humor. Nu har deras podd ”Så funkar det” blivit en turnérande scenföreställning. Under året gör den ett stopp i Enköping. Vi fick en...fredag 28/2 9:19

Pepparsprejades i Grillby efter stök vid bilar

Nyheter Onsdag 03.58 Ugglevägen, Grillby Försök till misshandel. När två män sågs stöka runt bland parkerade bilar konfronterades de av en man som frågade vad de sysslade med. Den ene av de två besökarna...onsdag 26/2 10:34