Foto: Mostphotos

Blåljus: Inbrott, trafikbrott och drogbrott

Tre misstänkta – men brotten är bokförda separat. Polis utreder dock om de har ett samband.

  • Publicerad 11:55, 26 feb 2019

Under natten till tisdagen vägrade en personbil att stanna för polis vid Kalmarrondellen.

Kort därefter hittades bilen på Runbrovägen. Då fanns endast en kvinna i bilen, hon satt i baksätet och misstänks för ringa narkotikabrott.

I närheten kunde under den närmaste timmen två vandrande personer stoppas och kontrolleras av polis; En man i 20-årsåldern (ej Håbobo) som misstänks ha varit poåverkad av narkotika förhördes och frigavs. En kvinna i 40-årsåldern (ej Håbobo) visade också tecken på att ha missbrukat narkotika och var positiv på snabbtest.

Inbrott i Skoklostervilla

På måndagen begicks ett inbrott i en villa i Skokloster. Genom att ta sig in genom ett fönster kunde okända gärningsmän ta bland annat en PS4, en kamera och smycken. Platsen spärrades av för teknisk undersökning.

Skokloster hoppas på 10 000 motorvurmare

Stockholmstidningen Gasoline Magazine arrangerar en stor motorträff den 25–26 maj. Där allt ifrån gamla bilar till nya båtar kommer visas upp. Folk kommer krylla runt Skokloster Hotell i Håbo kommun...söndag 19/5 1:15

Nya torget: ”Ska blomma överallt”

”Grått och trist”, ”en riktig gråzon”, ”en stenöken”. Kungsängenborna uttrycker besvikelse över sitt nya torg, men Linda Edgren på kommunen lovar att det kommer att grönska.lördag 18/5 15:15

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt