Foto: Mostphotos

Blåljus: Kört utan körkort så mycket att polis tog bilen

En man i 50-årsåldern har flera gånger åkt fast när han kört bil trots att han inte har körkort. När han gjorde det igen på fredagen tog polisen hans bil i beslag.

  • Publicerad 10:42, 14 sep 2019

Fredag 23:45

Centrumstråket

Drogbrott. En man i 20-årsåldern är misstänkt för Narkotikabrott, både brukande och innehav. En påse med misstänkt narkotiskt preparat påträffades på mannen då polis gjorde kontroll. Mannen var positiv på snabbtest.

Fredag 21:35

Häggeby

Grov olovlig körning. En man i 50-årsåldern har flera gånger upptäckts då han kört bil utan körkort, ett brott som rubriceras Grov olovlig körning. Då han stoppades av polis valde de att, enligt Trafikbrottslagens sjunde paragraf, ta mannens bil i beslag med hänvisning till att han inte ändrat beteendet att köra bil utan körkort.

Fredag ca 22.40

Centrala Bålsta

Ofredande. En familj har under veckan utsatts för ofredande vid ett flertal tillfällen. Någon har bland annat bankat på familjens dörrock kastat skräp på framsidan av bostaden.

Fredag ca 19:30

Pendeltågstationen i Bålsta

Misshandel. Efter stök och bråk på pendeltågstationen i Bålsta anlände polis till platsen och situationen lugnade ner sig. En anmälan skrevs gällande misshandel mot en kvinna.

Lördag 01:34

Kraftleden

Drogbrott. En man i 20-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget brukande sedan polis stoppat bilen han körde på Kraftleden under natten till lördag.

Blåljus: Våg av enkla bedrägerier – som lyckas!

Flera fall av bedrägerier har rapporterats de senaste dagarna. Enkla – men godtrogna Bålstabor har gått på det. Övrigt blåljus: Misshandel, skrikande typ samt drogbrott.lördag 7/12 13:49

Därför sa jag upp min EP-prenumeration

Insändare från Håkan Sundström angående Enköpings-Postens beslut att sluta satsa på Bålsta:fredag 6/12 10:07

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt