Foto: Mostphotos

Blåljus: Kvinna gjorde våldsamt motstånd

Vad är det som händer på Bergsgatan? Det stjäls från låsta förråd gång på gång. Dessutom: Kvinna gjorde våldsamt motstånd i centrum.

  • Publicerad 09:37, 1 sep 2020

Vi har skrivit om det förut och det händer igen. Stölder på Bergsgatan. De senaste dagarna har det dels varit ett inbrott i ett förråd där gallret bröts upp (oklart vad som stals), dels stulits en cykel ur ett låst förråd.

Vidare i händelselistan:

Enköpings centrum

Måndag kl 21

Våldsamt motstånd. En kraftigt påverkad kvinna i 50-årsåldern som skulle omhändertas för fylleri satte sig till motvärn, sparkade och krängde, uppträdde aggressivt. Polis satte spotthuva och handfängsel på henne innan hon fördes till Uppsala. Kvinnan bor i Enköping och är känd av polisen sedan tidigare.

De är på jakt efter att hjälpa fler

Nyheter Med 200 000 kronor i kassan vill den nystartade föreningen Victoria göra gott. – Vi vill att alla ska ges samma chans i livet att utvecklas till sitt allra bästa jag, säger Arne Wåhlstedt, ordförande.fredag 18/9 11:42

Stöld på ICA Maxi funkar inte

Nyheter Två stölder kunde avslöjas på ICA Maxi under torsdagen. I båda fallen var det vuxna personer som försökte ta med sig varor utan att betala – men som upptäcktes och stoppades då de gick ut.fredag 18/9 10:33