Foto: Mostphotos

Blåljus: Misshandel och inbrott

En person är omhändertagen efter en misshandel i Enköping under natten till lördagen.

  • Publicerad 11:33, 16 nov 2019

Lördag ca 0000-0030

Cinema (nattklubb)

Misshandel. Fredagen hade nyss övergått i lördag då en 30-årig kvinna slog en annan kvinna i ansiktet inför vittnen. Polis omhändertog den misstänkta.

Fredag ca 23.45

Västerviksgatan

Skadegörelse. En okänd person har krossat en glasruta på en dörr. Polispatrullen som kom dit sökte av trapphus och biutrymmen samt närområdet utan att hitta den skyldiga.

Onsdag-torsdag (anmält fredag)

Teda

Stöld. Vid ett inbrott i ett uthus i Teda har redskap och annat stulits. Bland det som tagits finns bilbatterier, röjsåg, jordborr och kedjeslip.

Lördag ca 0400

Kärrvägen, Grillby

Försök till stöld genom inbrott i villa. På Kärrvägen bröt okända upp ett fönster till källaren. Då personen tog sig in i villan utlöstes ett villalarm. Polispatrull var snabbt på plats, men då fanns ingen kvar. Källaren och närområdet genomsöktes utan att någon kunde hittas. Det är fortfarande oklart om något stals från huset.

Flera inbrott på små orter

Nyheter Tillinge. Villberga. Grillby. Inte de platser vi brukar skriva blåljusnotiser om. Men under natten till torsdagen hände en del tråkigt på landsorten.fredag 6/12 11:03

Träffad av burk från hög höjd

Nyheter Vid en arbetsplatsolycka skadades en person som höll på med truckarbete på Martin & Servera på Varggatan. Han träffades av en burk tomater som föll från sex meters höjd.fredag 6/12 9:56