Misshandel. Två män söks av polis, de är misstänkta för att ha misshandlat en man vid järnvägsstationen i Enköping. Foto: Bengt Johansson

Blåljus: Misshandel och narkotikabrott

Två män söks av polis, de är misstänkta för att ha misshandlat en man vid järnvägsstationen i Enköping.

  • Publicerad 09:19, 6 jun 2018

Tisdag ca 1930

Järnvägsstationen

Misshandel. En medelålders man, boende i Enköping, blev nedslagen av två gärningsmän vid järnvägsstationen på tisdagskvällen. Ambulans hämtade den slagne, som kan ha fått revbensskador.Flera vittnen till händelsen finns och de misstänkta gärningsmännen söks av polis.

Tisdag 20:14

Västerleden

Narkotikabrott samt brott mot knivlagen.

En 17-årig enköpingsbo kontrollerades av polis på Västerledstorg då han misstänktes vara narkotikapåverkad. Han fick göra ett snabbtest som gav positivt utslag. Dessutom visade det sig att han bar kniv och är därför misstänkt även för det brottet.

Onsdag 00:25

Torggatan

Narkotikabrott.

En kvinna i 25-årsåldern kontrollerades på Torggatan, utanför krogen Cinema, och är misstänkt för narkotikabrott.

Tisdag 2200

Västerleden

Skadegörelse. En fönsterruta krossades på Västerledsskolan under tisdagskvällen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Polisen om knarket: "Vi jobbar effektivt"

Nyheter Enköping har fler anmälda narkotikabrott än andra kommuner. Det innebär inte att det finns mer knark här, enligt Lars Jansson, lokalpolisområdeschef. – Det beror på att vi är mer effektiva, säger han.fredag 19/10 15:10

Dator och guld stals vid inbrott

Nyheter Inbrott i fritidshus i Fjärdhundra.fredag 19/10 10:56