Foto: Mostphotos

Blåljus, onsdag: stök och stölder

En man var stökig i Klosterparken. Två stal plånbok och tömde kontot. En åkte fast med stulna matvaror. Där är onsdagens blåljus i korthet.

  • Publicerad 10:06, 21 jun 2018

Onsdag 14.30

Klosterparken

Narkotikabrott. En man betedde sig utåtagerande och skrämmande. Allmänhet kontaktade polis, som tog hand om mannen, en snart 50 år gammal enköpingsbo, som fördes från platsen. Han misstänks ha varit narkotikapåverkad, men är inte misstänkt för andra brott.

Onsdag

Ungdomsmottagningen

Stöld. Två unga män kom in på mottagningen. Då den ena distraherade kom den andre över både en telefon och en plånbok. De hann dessutom göra ett tiotal inköp på kortet tills kontot var tomt.

Onsdag 16.45

ICA Maxi

Stöld. När butikskontrollanter stoppade en person utanför affären uppdagades att han tagit varor, främst matvaror som biff och ost, för 1.100 kronor.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19