Foto: Mostphotos

Blåljus: Skällande hund skrämde tjuv?

Skrämde hunden iväg tjuven? Behövde mannen verkligen så mycket smink? Hur bekväma är kaféstolar att sova på? Blåljusnyheterna är få och små, men väcker några frågor ändå.

  • Publicerad 11:19, 26 feb 2019

Korsängsgatan

Söndag 04.00

Inbrott i bil. Vid ett inbrott i en bil stals verktyg, cd-skivor samt bilens instruktionsbok (!). Bilägaren väcktes tidigt på morgonen av att hunden skällde, men såg inget ovanligt utanför då. På morgonen upptäcktes dock stölden och en teori är att hundens skall skrämde iväg gärningsmannen.

ICA Maxi

Måndag 16.00

Stöld. En man i 45-årsåldern plockade på sig smink och leksaker till ett värde av omkring 1.500 kronor på ICA Maxi och passerade kassorna utan att betala. Mannen, som inte bor i Enköping, förhördes av polis och frigavs sedan.

Pendlarparkeringen

Helgen

Stöld från bil. Än en gång har det stulits från en bil som stått på pendlarparkeringen. Den här gången togs kromlister och vindavvisare. Dessutom bröts extra-ljus sönder.

Centrala Enköping

Tisdag 08.00

Drogbrott. En sovande man på ett kafé i Enköping togs om hand av polis under tisdagsmorgonen. Han var positiv på snabbtest som visar om han använt narkotika och han bar kniv. Därför är han misstänkt för brott mot knivlagen och ringa narkotikabrott.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Skolparks-tåget vandaliserat – "Det är bedrövligt"

Nyheter En del av tåget, i lekparken i Skolparken, förstördes under natten. Någon har tänt eld på loket. – Det är bedrövligt, säger Peter Rönnqvist, driftplanerare på Enköpings kommun.måndag 25/3 16:51

Viktor drömmer om att slå internationellt

Nyheter Viktor Blomdahl är en ung filmfotograf i Enköping. Idag jobbar han för stora musikartister och företag i Sverige, men framtiden drömmer han om att ta klivet utomlands. ”Konsten att skapa något från...måndag 25/3 14:01