Foto: Bengt Johansson

Blåljus: Skogsmaskin på vift

Bedrägeri, inbrott och stöld. Här är de senaste blåljusnyheterna från Enköping.

  • Publicerad 09:11, 5 jul 2018

Onsdag förmiddag

Visättra, Enköping

Inbrott. En sten skickas in genom ett fönster på en villa i Visättra. Sedan ska gärningspersonen/gärningspersonerna ha tagit sig in i huset. I dagsläget är det oklart vad eller om någonting har försvunnit ur villan. Polisen ska genomföra en teknisk undersökning av platsen.

Torsdag 28/6

Enköping

Bedrägeri. I slutet på förra veckan ringer några personer ringde på hos en äldre man i Enköping. Dessa påstod att det hade skett en vattenläcka i lägenheten ovanför och ville nu ha pengar för att fukt-sanera den äldre mannens lägenhet. Händelsen utreds som bedrägeri och åldringsbrott.

Torsdag ca 01:00

Österrunda

Stöld. Målsägande vaknar av hans skogsmaskin är på rull. Han sätter då av efter maskinen och hittar denna avstannad lite längre ner för gatan. Målsägande ringer polisen och försöker även hålla kvar personen som han påträffat i maskinen.

Den misstänkte gärningsmannen kommer dock undan när en grön personbil kommer och hämtar upp honom. Gärningsmannen hade mörkt hår och orangea varselkläder med ordet "entreprenör" på ryggen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.