Foto: Bengt Johansson

Blåljus: Skogsmaskin på vift

Bedrägeri, inbrott och stöld. Här är de senaste blåljusnyheterna från Enköping.

  • Publicerad 09:11, 5 jul 2018

Onsdag förmiddag

Visättra, Enköping

Inbrott. En sten skickas in genom ett fönster på en villa i Visättra. Sedan ska gärningspersonen/gärningspersonerna ha tagit sig in i huset. I dagsläget är det oklart vad eller om någonting har försvunnit ur villan. Polisen ska genomföra en teknisk undersökning av platsen.

Torsdag 28/6

Enköping

Bedrägeri. I slutet på förra veckan ringer några personer ringde på hos en äldre man i Enköping. Dessa påstod att det hade skett en vattenläcka i lägenheten ovanför och ville nu ha pengar för att fukt-sanera den äldre mannens lägenhet. Händelsen utreds som bedrägeri och åldringsbrott.

Torsdag ca 01:00

Österrunda

Stöld. Målsägande vaknar av hans skogsmaskin är på rull. Han sätter då av efter maskinen och hittar denna avstannad lite längre ner för gatan. Målsägande ringer polisen och försöker även hålla kvar personen som han påträffat i maskinen.

Den misstänkte gärningsmannen kommer dock undan när en grön personbil kommer och hämtar upp honom. Gärningsmannen hade mörkt hår och orangea varselkläder med ordet "entreprenör" på ryggen.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

BLÅLJUS: Attackerade anställda på Elgiganten

Nyheter Inbrott, drograttfyllerier, ni vet, det vanliga, skedde även under måndagen i Enköping. Den attack som drabbade anställda på Elgiganten i Romberga hör dock inte till vanligheterna.tisdag 19/2 10:51

Helgens blåljus: stölder, inbrott och en flaska i huvudet

Nyheter Brottstrender just nu: - Inbrott i förråd på Trögden. - Stölder av extraljus från bilar.måndag 18/2 10:58