Blåljus. Elektronik stals på fredagen ur en bil och i en Volvo med fyra unga personer hittades en elpistol. Foto: Mostphotos

Blåljus: Stöld och vapenbrott

Den kalla fredagskvällen blev tämligen lugn i Enköping. En bil med fyra unga personer i tilldrog sig dock poolisens intresse.

  • Publicerad 09:42, 24 feb 2018

Enköping, 21:30.

Brott mot vapenlagen

När polis kontrollerade en personbil, en svart Volvo, i Enköping på fredagskvällen påträffades en elpistol i bilen. De två unga män, födda 1998 och 2002, och flickor födda 2001 och 2003, som satt i bilen släpptes, men vidare utredningsåtgärder är att vänta.

Pistolen togs i beslag.

Elektronikstöld

Enköping, Vagnsgatan

Fredag eftermiddag

Elektronik för omkring 18.500 kronor stals ur en bil som under en kvart stod parkerad på Vagnsgatan i Enköping under fredagseftermiddagen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här tas första spadtaget på familjebadet

Nyheter På måndagen drog byggandet av det nya familjebadet på Korsängsfältet officiellt igång. Badet ska öppna dörrarna för allmänheten vintern 2020/2021.måndag 18/6 11:33