Foto: Mostphotos

BLÅLJUS: Stölder av cykel och fyrhjuling

Brottsligheten har de senaste dagarna legat på låg nivå i Enköping. Dock: En fyrhjuling har stulits i Nysätra. En cykel har stulits vid järnvägsstationen.

  • Publicerad 10:06, 13 mar 2020

NYSÄTRA, Örsundsbro

Tisdag-torsdag

Stöld. En fyrhjuling har stulits ur ett garage i Nysätra. Eftersom tjuvarna stängde efter sig såg garaget orört ut och tidpunkten för stölden är därför oklar. Stölden har skett någon gång mellan tisdag kl 12 och torsdag 19.30.

Den flerfärgade fyrhjulingen av märket BRP är värd 109.000 kronor. Det är andra fyrhjulings-stölden på kort tid i området.

Enköpings järnvägsstation

Onsdag

Stöld. En elcykel parkerad vid järnvägsstationen stals under onsdagen. Den ställdes där på morgonen och då ägaren kom tillbaka vid sjutiden på kvällen var den borta och vajerlåset avklippt. Cykeln, en blå monark Ecochange, är värd 15.000 kronor.

Järnvägsstationen är den plats i Enköping som är ojämförligt mest drabbad av cykelstölder.

Blåljus helgen: Brand, 168 flaskor vodka och tjuvar som både tog och lämnade cyklar

Nyheter Brottsligheten fortsätter ligga på extremt låg nivå under coronakrisen. "Nästan kusligt folktomt" och "Patrullen stoppade allt och alla" står till exempel ur polisers rapporter från helgen. Dock:...måndag 6/4 11:09

Många vill ha bokkasse

Nyheter Nya tjänsten ”Bokkassen” har redan hunnit bli populär bland 70-plussare. Nu vill biblioteket nå ut till ännu fler. – Alldeles nyss ringde en kvinna och berättade att hon gillar deckare, säger...söndag 5/4 12:14