Foto: Mostphotos

Blåljus: Stölder av däck och cyklar samt inbrott i affär

Stölder av däck och cyklar ur garage fortsätter. Det fortsätter hända otrevligheter vid en viss butik också. Här är Blåljusnyheter från skärtorsdagen och natten mot långfredag i Bålsta.

  • Publicerad 12:22, 19 apr 2019

Snäppvägen

Anmälan görs Torsdag 17:55, Brottet har begåtts från måndag till torsdag

Inbrott. Ur ett garage, som ligger i en garagelänga, har okända har stulit dels en svart/orange mountainbike av märket Scott värd cirka 11.000 k, dels fyra kompletta vinterhjul på aluminiumfälg tillhörande Volvo värde ca 6.000 kr.

Champinjonstigen

Anmälan görs torsdag kl 13:11. Brottet har inträffat mellan måndag 1/4 och torsdag

Inbrott. Ur ett garage, som ligger i en garagelänga, har fyra kompletta sommarhjul på aluminiumfälg stulits.

Champinjonstigen

Anmälan görs torsdag kl 11:24. Brottet har skett mellan onsdag-torsdag.

Stöld. Okända har stulit en cykel av märket Scott, en grön mountainbike med 21 växlar, värde cirka 4.000 kr. Cykeln stod parkerad inne på tomten.

Smultronstället

Fredag kl 02:46

Inbrott i butik. När långfredagen bara var ett par timmar gammal tog sig personer in i butiken Smultronstället genom att bryta upp dörren på butikens baksida. De stal föremål, men exakt vad är inte fastställt. De var inte kvar på platsen då polis anlände.

Lokal upphandling – så ska Håbo bli bäst

I Håbo är det sällan lokala företag lyckas vinna uppdraget när kommunen gör en offentlig upphandling. Det ska det bli ändring på. – Inom fem år ska vi vara bäst i Sverige, säger Malin Bergman...fredag 5/7 9:47

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt