Foto: Mostphotos

Blåljus: Stölder, inbrott och drogbrott

Inbrott i verkstäder på landsorten fortsätter. Senast i Tillinge. Från senaste dygnet noteras också stölder och drogbrott.

  • Publicerad 10:31, 14 sep 2019

Onsdag-fredag (anmält fredag)

Tillinge

Stöld genom inbrott. Okända har krossat ett fönster till målsägarens gårdsverkstad och krupit in genom fönstret. Sedan har de tagit sig ut genom den stora porten. Oklart vid anmälningstillfället om något har stulits från verkstaden.

Lördag 00:40

Torggatan

Drogbrott. En man i 40-årsåldern är misstänkt för narkotikabrott innehav samt brott mot knivlagen. Polis fann såväl en kniv som preparat som misstänks vara hasch och amfetamin på mannen.

Fredag 23:44

Torggatan

Drogbrott. Polispatrull kontrollerade strax före midnatt en man i 30-årsåldern. Han blev då misstänkt för narkotikabrott eget brukande.

Onsdag - fredag

Västra Ringgatan

Cykelstöld. En damcykel som stod låst i ett cykelställ har stulits. Det är en svart Monark, modell Karin, med tre växlar.

Fredag 21:48

Munksundet

Olovlig körning. En yngre man som körde moped på Munksundet blev på fredagskvällen misstänkt för olovlig körning. Mopeden togs i beslag av polis för vidare teknisk undersökning och utredning av ärendet.

Anmält lördag 07:40

Torggatan

Stöld genom inbrott. Exakt vad som stulits ur en lägenhet på Torggatan är oklart, men lägenhetsdörren var uppbruten och mobil och nycklar som förvarades i hallen har konstaterats vara stulna.

Bedrägerivåg – men nu har Enköping lärt sig!

Nyheter Tre bedrägeriförsök stoppades på lördagen. Enköpingsbor gick inte på bluffen om att de skulle logga in på sina konton. En klassisk trängselstöld tidigare i veckan kunde däremot inte avvärjas.söndag 13/10 10:42

Mordförsök, grov misshandel och en hjälte i Koffsan

Nyheter Natten mot lördag kunde en person avbryta en större båtstöld i Koffsan. I Örsundsbro blev en man knivskuren i vad som kan vara ett mordförsök och i Enögla blev en man misshandlad. Här är...lördag 12/10 9:00