Foto: Mostphotos

BLÅLJUS: störande fest i Fjärdhundra

Droger, cykelstöld, störande fest. Det är vad som finns på den korta listan över misstänkta brott i Enköping under lördagen och söndagsmorgonen.

  • Publicerad 14:38, 29 jul 2018

Söndag 01:16

Romberga Enköping

Narkotikabrott. Då polis stoppade och kontrollerade en personbil i Romberga under natten till söndagen blev passageraren, en man i 20-års åldern som inte bor i kommunen, misstänkt för narkotikabrott. Snabbtestet gav positivt utslag på flera preparat.

Lördag 14:45

Lillsidan

Stöld av cykel. En cykel stals på lördagens eftermiddag. Ägaren ringde själv och berättade att tre personer, varav en på moped, gemensamt stulit cykeln.

Söndag 03:30

Simtuna, Fjärdhundra

Störande. Enligt närboende är det ett återkommande problem med störande fester från en speciell plats i områden Simtuna-Prästgården. På tidiga söndagsmorgonen var polis där för att lugna ner en pågående fest.

Söndag 04:37

E18 Ekolsund

Drograttfylleri, narkotikabrott. En man i 20-årsåldern (ej från Enköping) är misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott. Detta sedan polis stoppat den bil mannen körde på E18.

Det strömmar ljuv musik ur Bringelands lada

Nyheter En lada i Västra Vällinge utanför Enköping har blivit ett ljus i en annars nattsvart konsertbransch. Sedan några månader tillbaka har Cultureaid strömmat livekonserter via sin facebook-sida med...torsdag 4/6 7:44

Blåljusnyheter: Kvinna biten av hund under stadspromenad

Nyheter När två kvinnor var på promenad i Enköping blev den yngre av dem biten i handen av en för dem okänd hund, vars ägare stod intill. Dessutom har onyktra kört bil – till och med lastbil! – och utemöbler...onsdag 3/6 9:53