Foto: Mostphotos

BLÅLJUS: störande fest i Fjärdhundra

Droger, cykelstöld, störande fest. Det är vad som finns på den korta listan över misstänkta brott i Enköping under lördagen och söndagsmorgonen.

  • Publicerad 14:38, 29 jul 2018

Söndag 01:16

Romberga Enköping

Narkotikabrott. Då polis stoppade och kontrollerade en personbil i Romberga under natten till söndagen blev passageraren, en man i 20-års åldern som inte bor i kommunen, misstänkt för narkotikabrott. Snabbtestet gav positivt utslag på flera preparat.

Lördag 14:45

Lillsidan

Stöld av cykel. En cykel stals på lördagens eftermiddag. Ägaren ringde själv och berättade att tre personer, varav en på moped, gemensamt stulit cykeln.

Söndag 03:30

Simtuna, Fjärdhundra

Störande. Enligt närboende är det ett återkommande problem med störande fester från en speciell plats i områden Simtuna-Prästgården. På tidiga söndagsmorgonen var polis där för att lugna ner en pågående fest.

Söndag 04:37

E18 Ekolsund

Drograttfylleri, narkotikabrott. En man i 20-årsåldern (ej från Enköping) är misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott. Detta sedan polis stoppat den bil mannen körde på E18.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Grannslagsmål slutade med ambulansfärd

Nyheter Två grannar i kommunens västra delar började bråka på onsdagskvällen. En man och en kvinna har anmält varandra för misshandel.torsdag 17/1 11:24

Experten tipsar – så håller du värmen

Nyheter Kylan är här! Såhär klär du dig bäst för att hålla värmen, enligt generalmajor Karl Engelbrektsson.torsdag 17/1 10:31