Foto: Mostphotos

BLÅLJUS: störande fest i Fjärdhundra

Droger, cykelstöld, störande fest. Det är vad som finns på den korta listan över misstänkta brott i Enköping under lördagen och söndagsmorgonen.

  • Publicerad 14:38, 29 jul 2018

Söndag 01:16

Romberga Enköping

Narkotikabrott. Då polis stoppade och kontrollerade en personbil i Romberga under natten till söndagen blev passageraren, en man i 20-års åldern som inte bor i kommunen, misstänkt för narkotikabrott. Snabbtestet gav positivt utslag på flera preparat.

Lördag 14:45

Lillsidan

Stöld av cykel. En cykel stals på lördagens eftermiddag. Ägaren ringde själv och berättade att tre personer, varav en på moped, gemensamt stulit cykeln.

Söndag 03:30

Simtuna, Fjärdhundra

Störande. Enligt närboende är det ett återkommande problem med störande fester från en speciell plats i områden Simtuna-Prästgården. På tidiga söndagsmorgonen var polis där för att lugna ner en pågående fest.

Söndag 04:37

E18 Ekolsund

Drograttfylleri, narkotikabrott. En man i 20-årsåldern (ej från Enköping) är misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott. Detta sedan polis stoppat den bil mannen körde på E18.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.