Foto: Mostphotos

BLÅLJUS: störande fest i Fjärdhundra

Droger, cykelstöld, störande fest. Det är vad som finns på den korta listan över misstänkta brott i Enköping under lördagen och söndagsmorgonen.

  • Publicerad 14:38, 29 jul 2018

Söndag 01:16

Romberga Enköping

Narkotikabrott. Då polis stoppade och kontrollerade en personbil i Romberga under natten till söndagen blev passageraren, en man i 20-års åldern som inte bor i kommunen, misstänkt för narkotikabrott. Snabbtestet gav positivt utslag på flera preparat.

Lördag 14:45

Lillsidan

Stöld av cykel. En cykel stals på lördagens eftermiddag. Ägaren ringde själv och berättade att tre personer, varav en på moped, gemensamt stulit cykeln.

Söndag 03:30

Simtuna, Fjärdhundra

Störande. Enligt närboende är det ett återkommande problem med störande fester från en speciell plats i områden Simtuna-Prästgården. På tidiga söndagsmorgonen var polis där för att lugna ner en pågående fest.

Söndag 04:37

E18 Ekolsund

Drograttfylleri, narkotikabrott. En man i 20-årsåldern (ej från Enköping) är misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott. Detta sedan polis stoppat den bil mannen körde på E18.

"Direkt olämpligt att fylla poolen med dricksvatten"

Nyheter Kommunen larmar: Ovanligt låga vattennivåer Grundvattennivåerna är redan nu ovanligt låga. Kommunen vädjar därför till invånarna vara extra varsamma om vattnet.torsdag 25/4 14:38

Kritik mot stängningen av parkeringen

Nyheter Parkeringen vid Korsängsfältet har stängts på grund av skadegörelse. Nu känner föreningar med verksamhet på Korsängen att de straffas för att andra förstör. – Jag tycker det är pinsamt, säger...torsdag 25/4 12:18