Foto: Mostphotos

Blåljus, tisdag: Lugna dagar i Enköping

Brottsligheten har tagit semester, så tycks det. Bara enstaka brott har rapporterats de senaste dagarna.

  • Publicerad 09:42, 4 aug 2020

Salavägen

Måndag 19.30

Drograttfylleri. En stockholmare i 25-årsåldern är misstänkt för grov olovlig körning och drograttfylleri. Han stoppades av polis på tisdagskvällen och det visade sig då att hans körkort var indraget sedan tidigare.

Bergsgatan

Måndag 10.00

Skadegörelse. En man i 25-årsåldern är misstänkt för skadegörelse sedan han kastat sten mot fönster och förstört tre rutor. Polis fick tag på den misstänkte på platsen sedan vittnen rapporterat om vad som skedde.

Kungsgatan

Söndag-måndag

Inbrott. Tjuvar bröt upp fästet till hänglåset på ett källarförråd på Kungsgatan för att stjäla tre par skor ur förrådet. Inget värde finns rapporterat för det stulna.

De är på jakt efter att hjälpa fler

Nyheter Med 200 000 kronor i kassan vill den nystartade föreningen Victoria göra gott. – Vi vill att alla ska ges samma chans i livet att utvecklas till sitt allra bästa jag, säger Arne Wåhlstedt, ordförande.fredag 18/9 11:42

Stöld på ICA Maxi funkar inte

Nyheter Två stölder kunde avslöjas på ICA Maxi under torsdagen. I båda fallen var det vuxna personer som försökte ta med sig varor utan att betala – men som upptäcktes och stoppades då de gick ut.fredag 18/9 10:33