Foto: Mostphotos

Blåljus: Ungdomsfest stängdes av polis + kvinna i diket i Lillkyrka

Lite blåljusnyheter: På måndagens morgon körde en kvinna i diket i Lillkyrka, strax norr om Veckholms kyrka. I helgen arrangerades en ungdomsfest där minderåriga drack alkohol. Tillställningen stängdes av polis.

  • Publicerad 10:37, 2 sep 2019

Lördag

Frösthults bygdegård

Brott mot alkohollagen. Ungdomsfesten i Frösthult med uppemot hundra gäster stängdes av polis i helgen.

Då hade polisen hällt ut 100 enheter alkohol som ingen gjorde anspråk på (det sägs inget om vilken typ av alkohol. om det var ölburkar eller spritflaskor).

Misstankar finns om langning.

Många ungdomar på festen var minderåriga, dvs under 18 år. Flera av dem överlämnades till sina vårdnadshavare.

Anmälan inkom också om att ungdomar setts sitta på mitträcket på länsväg 70 alldeles utanför festlokalen.

Söndag

E18

Rattfylleri. En lastbilschaufför i 50-årsåldern misstänks ha kört onykter. Hans lastbil stoppades på E18 mellan Romberga och Annelund på söndagen. Blodprov togs. Rattfylleri, alternativt grovt rattfylleri, misstänks.

Måndag 07.30

Lillkyrka

Trafikolycka. En kvinna i 50-årsåldern körde i diket på måndagens morgon, vid halvåttatiden, och togs med ambulans till sjukhus med armsmärtor. Hon misstänks för vårdslöshet i trafik då hon tros ha somnat vid ratten.

Fre-lör (anmäls lör kl 12.00)

Slalomvägen

Skadegörelse. En buss som var parkerad på Slalomvägen har utsatts för skadegörelse. En ruta har krossats på bussens övervåning.

Lördag kl 09:50

Tullgatan

Rattfylleri. En medelålders man är misstänkt för rattfylleri sedan bilen han körde stoppats för kontroll. Förarens körkort omhändertogs på platsen.

Helgen då brottsligheten tog semester

Nyheter Efter en tid med flera inbrott i både företag och lägenheter, med ett stort antal bilförare som borde ha stannat hemma och bedragare – kom den lugnaste veckoändan på länge. Här är blåljusrapporten....söndag 16/2 9:46