Foto: Mostphotos

Blåljus: Voltade i Torstuna med stöldgods i bilen

Morgonhalkan kan vara besvärlig. Det fick två unga herrar erfara då de voltade med bilen i Torstuna på tisdagens morgon.

  • Publicerad 10:15, 13 nov 2019

Tisdag 06.17

Torstuna

Trafikolycka, stöldgods. Sedan en bil voltat i Torstuna tidigt på tisdagens morgon tillkallades polis. I bilen påträffades misstänkt stöldgods i form av konsumentelektronik, åtta Ipads.

De två män, cirka 20 och 25 år, som uppgavs ha varit i bilen greps av polis men släpptes senare.

De är misstänkta för stöld, alternativt häleri. Båda är välkända av polisen, dock inte Enköpingsbor. Föraren blev även misstänkt för drograttfylleri. De två fördes skadade i ambulans till Akademiska sjukhuset i Uppsala.

(Platsen korrigerad och rättad).

Måndag

Bergsgatan

Inbrott och stöld. Vid ett inbrott i ett källarförråd, anmält på måndagen, tog sig okända personer in i ett källarförråd genom att bryta upp dörr och lås. Inne där togs en elcykel värd 7.300 kronor (svart Crescent) trots att den var låst med såväl vanligt bygellås som fastsatt med säkerhetslås.

Tisdag

Västerviksgatan

Stöld. Okända gärningsmän har tagit sig in i ett vindsförråd och där stulit en svart kostym och två vita skjortor.

EnköpingDirekt starkare i höst

Nyheter EnköpingDirekt blir starkare efter en historisk medieaffär. – Om vi kan bygga upp det här på ett smart och lönsamt sätt får vi mer resurser till att satsa på bättre lokaljournalistik, och det kommer...söndag 5/7 7:46

Sommarstängt

Nyheter Under juli månad är kontoret stängt. Vi är tillbaka den 3 augusti. Nästa tidning utkommer den 7 augusti.söndag 5/7 7:46