Foto: Mostphotos

Blåljusnyheter: Grov misshandel på nattklubb

En Enköpingsbo blev nedslagen och sparkad under ett nattklubbsbesök. Fyra Uppsalabor är misstänkta för grov misshandel.

  • Publicerad 22:25, 9 jun 2018

Lördag 00:50

Cinema Enköping

Grov misshandel. Fyra män i 20-årsåldern från Uppsala greps efter en misshandel inne på nattklubben Cinema.

En Enköpingsbo i 25-årsåldern slogs ner och utsattes för slag och sparkar när han låg på golvet. Han uppges ha varit avsvimmad en tid.

De fyra som misstänks för dådet greps av polis. En av dem hade dessutom ett falskt ID-kort på sig, ett brott som kallas missbruk av urkund.

Ytterligare en person greps, men då han var minderårig släpptes han på grund av sin låga ålder. Ingen av de misstänkta personerna är frihetsberövade i dagsläget.

Under torsdagsdygnet

Enköpings bilcenter

Stöld genom inbrott. Anställda upptäckte att någon klippt upp hål i staketet runt Enköpings bilcenter på Torstunavägen i Skälby. Vid kontroll upptäcktes att tre uppsättningar däck och fälg var stulna.

Fredag 14:30

Romgatan Enköping

Drograttfylleri, Narkotikabrott, Grov olovlig körning. När en polispatrull beordrade en bilist på Romgatan att stanna gjorde han det, men då han klev ur bilen började han springa. Han kunde dock infångas och är misstänkt för flera brott och bilen togs i beslag.

Fredag 18:30-19:50

Lillsidan Enköping

Misshandel. En man i 30-årsåldern är misstänkt för att ha misshandlat en fem år yngre kvinna genom att kasta henne mot vägg och golv i en lägenhet. Båda bor i Enköping.

Under torsdagsnatten

Enköping centrala delarna

Stöld och skadegörelse. Två mopeder utsattes för försök till stöld/skadegörelse under natten mellan torsdag och fredag. Under samma natt stals en cykel från ungefär samma ställe. Han blev dock upptäckt och en polispatrull hann i fatt den misstänkte tjuven. Personen är dock minderårig, så ärendet kommer överlämnas till Socialförvaltningen.

Helgens blåljus: stölder och ett rådigt ingripande

Nyheter Stölder i mängd. Men en stöld kunde stoppas tack vare ett rådigt och uppmärksamt vittne.söndag 19/5 18:44