Foto: mostphotos

Blåljusnyheter: Rådig kvinna tog tillbaka stulen väska

Man ska inte stjäla. Verkligen inte. Och försöker man göra det från en rådig Enköpingskvinna får man veta hut! Dessutom: maskin värd en kvarts miljon stals i Grillby.

  • Publicerad 10:05, 10 maj 2018

Lör-Sön

Grillby

Stöld. När personal på Telecom började jobba på måndagen upptäcktes att en fiberblåsmaskin stulits. Värdet på den är högt, en kvarts miljon kronor, och polisen betraktar dådet som ett beställningsarbete. Tjuvarna hade tagit sig in på området, högst sannolikt i helgen, genom att klippa upp ett hänglås.

Onsdag 15.30

Örsundsbro

Skadegörelse, drogbrott. Då en man i 40-årsåldern inte släpptes in i en fastighet i Örsundsbro tog han ut sin ilska på en grill och en stol som stod utanför. Mannen, som är skriven i Enköpings kommun, var fortfarande kvar då polis anlände. Han blev då även misstänkt för drogbrott; bruk och innehav.

Onsdag 16.40

Enköpings järnvägsstation

Stöld. Nu ska det handla om en rådig kvinna.

Så här var det: Medan kvinnan handlade i kiosken lämnade hon sin resväska vid bänken inne i vänthallen på Enköpings järnvägsstation.

Då hon kom tillbaka var den borta.

Men - ett vittne hade sett en man gå i väg med en väska. Den bestulna kvinnan gav sig då ut och letade. I en busskur satte en man i 50-årsåldern med hennes väska intill sig.

Kvinnan, en Enköpingsbo som även hon är i 50-årsåldern, skällde ut mannen och tog tillbaka sin väska.

Sedan skyndade hon till tåget mot Stockholm – och hann med det.

Onsdag 22.44

Salatiullen

Bensinstöld. En Audi tankades för 500 kronor på Circle K Salatullen sent på onsdagskvällen, men föraren betalade inte utan körde därifrån. Mannen och bilen finns på film och polisen har registreringsnumret på bilen.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Blåljus: Bilbrand och inbrott

Nyheter När en militär lastbil började brinna stängdes en avfart från motorvägen av på tisdagens morgon.tisdag 15/1 10:57

Villa brann ner till grunden

Nyheter En villa brann ner i Fittja öster om Örsundsbro under natten mot tisdagen.tisdag 15/1 10:05