Foto: Wikimedia Commons

Blottare vid järnvägsstationen

Det har kommit in anmälningar om en man som blottar sig vid järnvägsstationen i Enköping.

  • Publicerad 10:04, 4 sep 2018

Järnvägsstationen, Enköping
Torsdag 30 augusti
Fredag 31 augusti
Sedlighetsbrott. Polisen har fått in flera anmälningar gällande en man som vid minst två tillfällen blottat sig i området kring järnvägsstationen i Enköping. Detta ska ha skett på torsdag och fredag och mannen har stått i ett buskage i närheten av den stora pendlarparkeringen.

E18, Enköping
Måndag 3 september
Rån. En kvinna fick uppsöka sjukvård efter att ha blivit rånad på E18. Hon har berättat att hon färdades på E18 när hon blev stoppad av två män. Den ena mannen hade en personbil och den andra en motorcykel. Det är i nuläget oklart hur stoppet gått till och exakt var det skedde, men det ska skett någonstans i närheten av en tunnel.
Männen ska ha sagt att de behövt startkabelhjälp och i samband med detta rotat i kvinnans bagageutrymme och stulit hennes ryggsäck med innehåll. Vid stölden skadade kvinnan sin hand.

Skokloster
Måndag 3 september
Klockan 10.30
Rattfylleri. Klockan 10.30 på måndagen stannade polisen en bil på Slottskogsleden i Skokloster. Föraren, en kvinna i 50-årsåldern, visade sig vara onykter. Hon fick sitt körkort beslagtaget.

Bålsta
Måndag 3 september
Klockan 08.00
Inbrott. På måndagsmorgonen upptäcks ett inbrott i en container i ett industriområde i Bålsta. Det som saknas är en snöskoter, i flera färger, av märket Artic Cat. Skotern ska ha ett värde på 80 000 kronor.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Simhallen måste stängas för akut renovering

Nyheter Simhallen i Enköping är i dåligt skick. Nu måste simhallen hållas stängd i tre dagar nästa vecka för en akut renovering. – Det läcker en hel del, säger Iréna Store, som arbetar i Idrott shuset.torsdag 21/2 13:35

Klippte fel testikel – båda fick tas bort

Nyheter En läkare råkade av misstag klippa bort fel testikel på en patient under en operation på Lasarettet i Enköping. Båda testiklarna fick tas bort. – Vi ser förstås jätteallvarligt på det här och...torsdag 21/2 11:11