Foto: Mostphothos

Blottaren i Skogås gripen på bar gärning

Blottaren i gula arbetskläder som härjat vid Skogås station hela förra veckan är gripen. I morse kunde en man i 50-års åldern gripas på bar gärning av civila poliser som bedrev spaning i området.

  • Publicerad 11:40, 11 sep 2017

Enligt vittnen har en man i gula arbetskläder blottat sig och visat könet vid Skogås station, flera dagar i rad.

Vid åttatiden i morse kunde civilpoliser från Huddinge gripa mannen på bar gärning efter en kort spaningsinsats mitt i morgonrusningen.

– Vi hade några poliser som rörde sig civilt i området och fick syn på en person som stämde överens med tidigare signalement. En av kollegorna går förbi och ser hur den hänger ut, säger Reine Berglund, områdespolis i Huddinge.

Sexuellt ofredande

Mannen som nu är gripen är i 50-års åldern och misstänks för sexuellt ofredande.

– Gripandet gick lugnt till, han gjorde inget motstånd. Han är inne på stationen och väntar på åklagare. Vi tittar nu längre bak i tiden om vi hittar något som också stämmer in med samma till, säger Reine Berglund.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.