Inbrott. En boende i Barkarby gjorde en obehaglig upptäckt under morgonen, då personen upptäckte att det varit inbrott i bostaden under natten. Foto: Leif Oldenburg

Boende låg och sov medan tjuvarna bröt sig in

Natten till onsdagen bröt sig en eller flera inbrottstjuvar in i en villa i Barkarby. En person låg och sov i villan när inbrottet ägde rum.

  • Publicerad 11:52, 28 feb 2018

Under onsdagsmorgonen gjorde en boende i en villa i Barkarby en obehaglig upptäckt. Under natten hade det varit inbrott på villans nedervåning där fönster hade krossats. Något som den boende, som sov på övervåningen, inte hade vaknat av.

– Man måste ha panik om man gör inbrott i en villa där folk ligger och sover, oftast syns ju sånt utifrån genom att en bil till exempel är parkerad på uppfarten. Det är ovanligt att det sker, säger Albin Näverberg på Järfällapolisen.

Det är ännu oklart vad inbrottstjuven stulit. I skrivande stund finns ingen misstänkt för brottet, som rubriceras som grov stöld. En teknisk undersökning ska göras av platsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här byggs det flest hyresrätter i länet

Bostad ✓Hela listan – kommun för kommun ✓De bygger inga alls Närmare 9 000 bostäder har planerad byggstart i Stockholms län i år. Men det råder stora skillnader mellan kommunerna hur mycket som blir hyresrätter respektive bostadsrätter, visar en ny rapport. I...onsdag 20/6 6:50

Söderhöjdens nya musikhopp: "Vill vara en röst för tjejer från orten"

Nyheter 20-åriga Arineh Karimi satsar allt på musiken Sedan fem års ålder har Arineh Karimi från Söderhöjden sjungit. Nu spelar hon in låtar i Nox studios i hemkvarteren och satsar på musiken på heltid.tisdag 19/6 16:48