Foto: Elina Sundström

"Bondeparet" väntar barn

De träffades genom tv-serien Bonde söker fru i fjol och nu väntar Joacim Rickling och Caroline Kejbert barn. "Carolines mage börjar växa och huset blev färdigt precis i tid. Gästrum blir till barnrum och kärleken är starkare än någonsin" skrev Joacim Rickling på sin instagram.

  • Publicerad 16:27, 30 jul 2018

De har blivit nedringda av samtal och tv-teamet som spelar in deras webb- och tvserie som börjar sändas 20 augusti är på plats när Ena-Håbo Tidningen får tag i Caroline Kejbert måndagen den 30 juli. Det är dagen efter att de släppt sin stora nyhet officiellt:

I januari väntar de tillökning i familjen.

– Det är jättekul, vi har vetat det ett tag och det är en lättnad att få dela med till andra, att inte behöva dölja. Vi är jätteglada, såklart, och förväntansfulla, säger hon med en glädje i rösten och ett lugn trots alla som vill nå paret nu.

Kunde ni föreställa er det här när ni i maj förra året sågs för första gången - att det skulle bli kärlek och barn genom Bonde söker fru?

– Nej vi nyper oss i armen varje dag. Våra liv har blivit helt annorlunda. Det gick inte att föreställa sig att det skulle bli så här bra, säger hon.

De har vetat sedan slutet av maj att de väntar barn.

– Jag har mått bra hela tiden och får påminna mig om att jag behöver tacka nej till somliga saker. Det enda som märks är att magen börjar puta lite, säger hon.

De har sina familjer nära och omgärdas av barn.

– Det är en trygghet och ett stort stöd. De är de bästa läromästarna, säger Caroline.

Inflyttning på gården

När Ena-Håbo Tidningen träffade paret sist var deras gård en byggarbetsplats och de trodde att inflyttningen skulle bli först till hösten - men nu håller de på att flytta över möbler och alla ägodelar till Tuna gård.

– Vi lyckades bli klara med att renovera huset och det är andra natten vi sover här nu, säger Caroline.

Blev det som ni föreställt er?

– Det blev bättre än vi föreställt oss. Vi har behövt ta en del snabba beslut och det blev bra, säger hon med glädje i rösten.

Tv-teamet är snart redo att filma.

– Nu är vi i ett renoveringsmoln, näst på tur är att inreda barnrummet och att fokusera på graviditeten, säger Caroline innan hon beger sig för att göra sig i ordning för inspelning.

Bonde söker fru

Bonde söker fru är en av Tv4:s tittarsuccéer med årlig miljonpublik.

Realityserien har sänts sedan 2006.

Det har blivit flera giftermål och barn genom åren. En vecka innan Joacim och Caroline avslöjade att de väntar barn bjöd Sebastian och Petra Liljeblad, som träffades i Bonde söker fru 2014 och gifte sig förra året, på sin bebislyckonyhet - de väntar tillökning i familjen i december.

Årets omgång av Bonde söker fru börjar sändas i höst.