Bondeparets visar sitt liv på landet i tv-serie i höst

Joacim Rickling och Caroline Kejbert har börjat sitt gemensamma livsprojekt, att renovera deras framtida hem, Tuna gård. Nu avslöjar paret som träffades genom Bonde söker fru i fjol, att de får en egen tv4-playserie, där vi får hänga med i husrenoveringen och livet på landet.

  • Publicerad 09:13, 10 maj 2018

”Bondeparet” heter serien som kommer att börja visas på tv4play i höst.

– Vi fick ett erbjudande och vi tackade självklart ja, säger Joacim Rickling.

Han är mitt i vårbruket när Ena-Håbo Tidningen ringer upp.

– Vi tänkte, varför inte, det är en chans som vi kanske bara får en gång. Det ska bli jättekul att visa livet på landet för nyfikna följare, det är många som gillar det – Bondelivet, säger han.

Intresse för lantlivet

Ja, ett ökat intresse för en lantlig livsstil går att se i tidningar och tv. ”Bonde söker fru”, programmet där Joacim Rickling fann sin Caroline Kejbert, lockar omkring 1.2 miljoner tittare per avsnitt. Mandelmanns gård var en annan av kanalens största tittarsuccéer i fjol.

Men det är inte bara livet på landet i sig som har väckt publikens intresse. Joacim och Caroline blev Bondeparet med hela folket och deras relation har väckt stort intresse i riksmedia. Redan innan säsongen startade blev Joacim Ricklings i medias fokus när han fick två tusen kärleksbrev.

–  Det var som att hitta en nål i en höstack, sa han när Ena-Håbo Tidningen var på besök hemma hos paret efter säsongsavslutningen.

Serien har premiär i höst men redan nu kan nyfikna följare få en inblick bakom kulisserna på inspelningarna, från renoveringarna och livet på landet på instagram @bondeparet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.