Foto: Mostphotos

Bortresta - då slogs all inredning i hemmet sönder

Vilken mardröm. De åkte bort – och då tog sig någon in och slog sönder all inredning.

  • Publicerad 10:44, 10 feb 2020

Söndag 22.45.

Mansängen

Grovt hemfridsbrott. Då de boende i en lägenhet i Mansängen var bortresta tog sig en eller flera personer in i lägenheten genom att bryta upp altandörren.

Polis tillkallades av grannar då det hördes oväsen från lägenheten, samtidigt som grannarna visste att de boende var bortresta.

På platsen fann polisen dels en lägenhet där all inredning var sönderslagen, dels en sovande 25-årig Bålstabo, särdeles onykter. 25-åringen greps och fördes till Uppsala, men var på måndagsmorgonen för onykter för att kunna höras.

25-åringen lyckades dessutom slita sönder ett handtag på polisbilen som körde honom till Uppsala, vilket rubriceras som skadegörelse.

Söndag 00.10-00.20

Viktoriastigen

Försök till grov stöld. Två pojkar förföljde under natten en kvinna från järnvägsstationen i Bålsta då hon klev av tåget. Då hon var i närheten av Pomona försökte de två rycka väskan från henne men misslyckades. Den unga duon sprang mot Gamla Bålsta utan att få med sig någonting.

Söndag ca kl 01:55

Bålstavägen

Drogbrott. En kvinna i 20-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri och fört att ha använt narkotika.

Lördag ca kl 19.30

Polis larmades till platseRunbrovägen

Skadegörelse genom brand. Tre gossar eldade i en papperskorg på Runbrovägen under lördagskvällen. Ett vittne anmälde, polis kom dit, men då hade den unga trion hunnit lämna platsen.

Sommarstängt

Under juli månad är kontoret stängt. Vi är tillbaka den 3 augusti. Nästa tidning utkommer den 7 augusti.söndag 5/7 7:46

Bålsta/Upplands-BroDirekt starkare i höst

Bålsta/Upplands-BroDirekt blir starkare efter en historisk medieaffär. – Om vi kan bygga upp det här på ett smart och lönsamt sätt får vi mer resurser till att satsa på bättre lokaljournalistik, och...fredag 3/7 9:32

Sport

    Senaste numret

    Bålstabladet
    Stockholm Direkt