Foto: Arkiv

Bortsprungen hund skapade kalabalik på E18

Långa bilköer och kalabalik när hund sprang på E18.

  • Publicerad 11:24, 29 jan 2018

Under fredagskvällen uppstod kalabalik på E18, någonstans i höjd med Ekolsund.

Varför?

En hund hade slitit sig och sprang runt på och runt vägen.

En polispatrull kom till platsen för att delta i jakten efter hunden.

– Det blev kalabalik kan man säga. Det blev en hel del köer på vägen. Den stackars hunden var ju rädd, men det var mycket folk på platsen som hjälpte till, säger Jan Håkansson, på Enköpingspolisen.

Men historien slutade gott. Till slut lyckades polisen jaga in hunden i en polisbil. Hunden lämnades sedan över till dennes ägare, som bor i Ekolsundstrakten.

– Tack vare en mängd engagerade människor kunde vi återlämna den till sist, säger Håkansson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Player's Inn rånat i natt

Nyheter Puben Player's Inn rånades i natt. Två män beväpnade med kniv bakband personalen och kom undan med en okänd summa pengar. – Jag är mest förbannad, säger pubägaren Anders Thool.fredag 25/5 10:24

Våldtog 11-åring i Enköping – döms i tingsrätten

Nyheter En man i 40-årsåldern dömdes idag, torsdag, i Uppsala tingsrätt till två år och tre månaders fängelse för våldtäkt mot barn.torsdag 24/5 15:33