Slagsmål. Bilister hamnade i slagsmål med varandra. Foto: Mostphotos/ROLF ANDERSSON

Bråk mellan två bilister i Täby - började slåss

Det blev upprörd stämning mellan två bilister på morgonen i dag, fredag, vid Roslags Näsby trafikplats.

  • Publicerad 08:46, 20 okt 2017

Vid 07:50 på fredagsmorgonen larmades polisen om att två personer slogs vid Roslags Näsby Trafikplats.

– En förbipasserande sa att två personer slogs med varandra. Och vid sidan av vägen stod det två bilar, säger Eva Nilsson på polisens ledningscentral.

Vittnet trodde att bråket grundade sig i att personerna hade krockat under morgonrusningen, men så var inte fallet.

– Det handlade om en mindre trafikincident som gjorde att personerna blivit osams. De hade troligtvis ställt sig vid sidan av vägen för att prata, men den upprörda stämningen ledde till att personerna började slåss, säger Eva Nilsson.

En patrull anlände till platsen och fick arbeta som medlare mellan personerna.

– Det upprättades ingen anmälan om misshandel eller så. Allt handlade om irritation och polisen fick hjälpa till att medla, säger Eva Nilsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15

Stort pådrag i Enebyberg – helikopter och fyra polisbilar

Nyheter Fick larm 23.50 En helikopter och fyra polisbilar åkte under natten på ett inbrottslarm i Enebyberg. Trots stort pådrag lyckades man inte få tag i gärningspersonen.fredag 6/7 10:52

Vi är stockholm