En person omhändertas efter misstanke om narkotikabrott i Täby, Hägernäs. Foto: Sacharias Källdén

Bråk och misstänkt narkotikabrott i Täby – en omhändertagen

Misstanke om narkotikabrott i Hägernäs resulterar i att en person omhändertogs av polisen för förhör. Personen tros vara straffmyndig.

  • Publicerad 20:07, 8 feb 2018

Under torsdagseftermiddagen, strax innan 18, fick polisen in ett samtal gällande misstänkt narkotikabrott i Hägernäs. Anmälaren ringde eftersom ett antal ungdomar misstänktes röka någon slags narkotika i portuppgångar.

När personer runt omkring ska ha konfronterat ungdomarna ska ett mindre bråk uppstått och en ungdom ska ha hållits kvar, anklagad för stöld. Polisen åkte till platsen och omhändertog en person.

– Det är oklart varför personen tas med, det kan vara att personen var påverkad, säger Carin Skagerlind på polisens ledningscentral.

Den omhändertagna ska enligt uppgifter vara ung.

– Jag tror att personen är straffmyndig, men det är oklart då uppgifterna kommer från anmälaren och vi får helt enkelt se vart detta leder efter alla förhör.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ett år efter trafikolyckan: "Vill att det kommer ut"

Nyheter Väntar på dom efter rättegång Att sluta cykla var aldrig ett alternativ för Louise Åkerblom efter att hon förra året var med om en allvarlig trafikolycka. Nu väntar domen mot den bilist som är misstänkt att ha förorsakat...onsdag 23/5 15:09

Vi är stockholm