Foto: Wikimedia Commons

Bråkmakare bar kniv

Togs av polis på Torggatan.

  • Publicerad 09:56, 24 jun 2020

Centrum, Enköping
Tisdag den 23 juni, klockan 17.00.
Brott mot knivlagen. Vid 17-tiden på tisdagen larmas polisen om att det är ett bråk i ett trapphus på Torggatan. När polis är på plats omhändertas en man i 25-årsåldern. Det visar sig att mannen har en kniv i byxfickan. Mannen är därför misstänkt för brott mot knivlagen. Han erkänner detta. Ingen anmälan om andra brott har gjorts i samband med händelsen.

Stationsområdet, Enköping
Söndag till måndag.
Stöld. På måndagsmorgonen upptäcks det att en röd damcykel av märket Monark har stulits från Banvallsgatan. Cykeln var låst.

Enköping
Måndag den 22 juni.
Stöld. På måndagsmorgonen upptäcks ett inbrott i ett vindsförråd på Västerviksgatan. Någon har brutit upp låset och tagit med sig en blå herrcykel av märket Mustang samt fiskeutrustning. Godset har ett sammanlagt värde av 13 000 kronor.
 

EnköpingDirekt starkare i höst

Nyheter EnköpingDirekt blir starkare efter en historisk medieaffär. – Om vi kan bygga upp det här på ett smart och lönsamt sätt får vi mer resurser till att satsa på bättre lokaljournalistik, och det kommer...söndag 5/7 7:46

Sommarstängt

Nyheter Under juli månad är kontoret stängt. Vi är tillbaka den 3 augusti. Nästa tidning utkommer den 7 augusti.söndag 5/7 7:46