Räddningstjänsten fick rycka ut för att släcka en balkongbrand i Fittja under fredagseftermiddagen. Foto: Patricia Palma

Brand bröt ut på balkong i Fittja

En brand bröt ut på en balkong på Värdshusvägen 10 i Fittja under fredagseftermiddagen. Inga personer skadades fysiskt under händelsen.

  • Publicerad 16:34, 10 aug 2018

En brand bröt under fredagseftermiddagen ut på en balkong till en lägenhet på Värdshusvägen 10 i Fittja. På bilder och filmer från platsen syns svart rök bolma ut från balkongen.

Polisen larmades dit klockan 15.39 av räddningstjänsten.

– Branden ska vara släkt nu, och ingen person har skadats. Patrullen som var på plats har inlett en förundersökning om mordbrand eftersom det var så kraftig rökutveckling att det fanns spridningsrisk, säger Eva Nilsson, på polisens regionledningscentral.

Orsaken till branden är i nuläget oklar.

– Vi har spärrat av området och våra tekniker ska undersöka varför det började brinna, säger Eva Nilsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.