Brand i Enebybergsvilla i natt

Strax innan klockan 03 larmades räddningstjänsten till en Enebybergsvilla efter en brand i en värmepanna.

  • Publicerad 09:02, 22 feb 2018

Klockan var 02.59 natten mellan onsdag och torsdag när räddningstjänsten fick ett larm om en rökfylld villa i Enebyberg.

Det visar sig att det brunnit i en värmepanna och fölts av ett vattenläckage.

Ingen i familjen ska ha skadats och det finns heller ingen misstanke om brott, uppger polisen under torsdagsmorgonen.

I centrala Täby larmades polisen till en lägenhet i centrala Täby vid 01-tiden i natt efter att grannar känt att det luktade rök.

Det visade sig vara rök som kom från matlagning. Polisen bedömde matlagningen som vårdslös och skrev en anmälan.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här byggs det flest hyresrätter i länet

Bostad ✓Hela listan – kommun för kommun ✓De bygger inga alls Närmare 9 000 bostäder har planerad byggstart i Stockholms län i år. Men det råder stora skillnader mellan kommunerna hur mycket som blir hyresrätter respektive bostadsrätter, visar en ny rapport. I...onsdag 20/6 6:50

I Djursholm – tjuvar satt utanför huset

Nyheter Tre inbrott på tre dagar Tre dagar i rad har Danderydsbor fått oönskade gäster och drabbats av inbrott. I ett av fallen upptäcks tjuvarna när målsägande kommer hem.tisdag 19/6 14:35

Vi är stockholm